Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Utvecklingsledare inom digitalisering till Individ & Familjeomsorg

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara en drivande kraft i utvecklingen av digitaliseringen och välfärdstekniken hos oss på Individ och familjeomsorg? Har du god kunskap inom informationssäkerhet och erfarenhet av processledning? Då kan det vara dig vi söker.

Om oss på enheten
Ekonomi och Utveckling Som utvecklingsledare tillhör du enheten för ekonomi och utveckling som består av ekonomi- och utvecklingschef, ekonomer, redovisningsekonom och utvecklingsledare. Ekonomifunktionens uppdrag i förvaltningen är att driva, utveckla och säkerställa ekonomiprocesserna och fungera som ett stöd till verksamhetens chefer. Utvecklingsledarenas roll är att leda, driva och påverka verksamheten framåt och att stötta förvaltningen operativt och strategiskt i olika frågor.

Rollen som utvecklingsledare inom digitalisering
Vårt mål med vårt digitaliseringsarbete är att möta den enskilda individens behov på ett enklare sätt och som bidrar till ökad självständighet. Samtidigt vill vi ge varje medarbetare de förutsättningar och kunskaper som behövs för ett välfungerande digitalt arbetssätt. I vår verksamhet råder det extra hög grad av sekretess så informationssäkerhet är centralt i vårt digitaliseringsarbete.

Vi har nyligen arbetat fram en digitaliseringsplan som är vägledande för vårt framtida arbete. Som utvecklingsledare har du en central roll i detta som projektledare och ägare av utvecklingsprocessen. Du identifierar, granskar, utreder, samordnar och leder olika utvecklingsfrågor kopplat till digitaliseringsplanen. Du tar bland annat fram rutiner och riktlinjer och kartlägga processer för att identifiera digitaliserings- och automatiseringsmöjligheter.

Rollen som utvecklingsledare innebär också att du ansvarar för omvärldsbevakningen inom digitalisering. Du arbetar ofta i team tillsammans med andra specialist- och stödfunktioner (t.ex. kommunikation, HR) samt enhetschefer inom vår verksamhet. Du arbetar även nära vår systemförvaltare och medverkar i systemförvaltarforum, användarträffar och superanvändarnätverk. Du företräder förvaltningen i olika nätverk och samarbeten, både internt och externt. Du är exempelvis vår sakkunniga vid upphandlingar kopplat till digitalisering.

Som utvecklingsledare hos oss är digitalisering ditt främsta fokusområde men du kan även få arbeta med utvecklingsfrågor inom andra områden, vid behov.

Din profil
Som person är du ansvarstagande. Du strukturerar och driver ditt arbete vidare på ett självständigt och effektivt sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan anta ett helhetsperspektiv samt se sakers långsiktiga betydelse. I ditt arbete trivs du som allra bäst när du får arbeta inom flera olika områden parallellt och du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du samarbetar mycket bra med andra och kan både bygga upp samt underhålla professionella relationer och nätverk. Du har en god kommunikativ förmåga såväl i tal som i skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker också dig som har en avslutad högskoleutbildning, gärna inom IT, och med goda kunskaper inom informationssäkerhet samt sekretess i IT-system. Du har tidigare erfarenhet av att driva utvecklingsfrågor inom digitalisering, framförallt i rollen som processledare och/eller projektledare. Det är meriterande för tjänsten om du tidigare arbetat inom en offentlig verksamhet.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, ta ansvar och göra skillnad på riktigt och samtidigt utvecklas i din profession. Vi hjälper varandra och har roligt tillsammans och här är balans i livet är en självklarhet. Läs mer om hur det är att jobba hos oss, här.

Tjänsten som utvecklingsledare inom digitalisering är en tillsvidaretjänst på heltid med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan, dock senast 1 september 2019.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Karin Martinsson, Förvaltningschef IF, tel. 0300-835854 under perioden 14-20 augusti. Därefter kontakta rekryterande chef Fillitsa Grönberg, Ekonomi- och Utvecklingschef IF, tel. 0300-837397.

Om Förvaltningen för Individ & Familjeomsorg
Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet.

Förvaltningen för Individ & Familjeomsorg ger olika former av stödinsatser efter individers och familjers behov, med särskilt ansvar för att barn och ungdomar växer upp under gynnsamma förhållanden utifrån gällande lagstiftning. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. På förvaltningen arbetar cirka 800 medarbetare.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/653


Publicerat
2019-08-14

Sista ansökningsdag
2019-09-01


Kontakt

Fillitsa Grönberg, Ekonomi- och Utvecklingschef IF, 0300-83 73 97

Karin Martinsson, Förvaltningschef IF, 0300-83 58 54Logga in och ansök Tillbaka