Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Enhetschef till Smedingeskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du ingå i det gemensamma teamarbetet för att skapa de bästa möjligheter för barn och elevers måluppfyllelse? Har du god förståelse för att arbeta i en politiskt styrd organisation. Då kanske du är den vi söker!

Om oss

Hos oss på Smedingeskolan är det roligt att jobba! Vi är nyfikna, tänker fritt och vill satsa högt genom nya kreativa metoder och pedagogiska undervisningsformer.

Vi är ett engagerat kollegium som tillsammans strävar efter lärande på alla nivåer. Vi jobbar aktivt för att hela tiden utöka elevernas och vårt eget lärande i både ämnesgrupper och ämnesövergripande sammanhang. Vi har naturen inpå knuten, så det finns stora möjligheter att arbeta utanför skolans väggar.

Rollen som enhetschef hos oss

Som enhetschef blir du en viktig del i skolans ledningsteam för att skapa bästa förutsättningar för personal och elever och möjliggöra det pedagogiska uppdraget för rektor. På Smedingeskolan arbetar en rektor. Enhetschefen jobbar tätt tillsammans med rektor i det dagliga arbetet och i de strategiska frågorna. Du samarbetar också med andra rektorer och enhetschefer i geografiskt team och område för att nyttja varandras kompetenser, kontakter och intressen. 

Enhetschefens uppdrag innebär att i nära samarbete med rektor ansvara för elevrådet, samarbeta med interna och externa aktörer för elevernas bästa, utveckla café- och rastverksamhet, generell samverkan mellan hem och skola, ha schemaansvar, ta fram underlag, skriva rapporter m.m. för verksamhetens behov. Enhetschefen kommer att ha personalansvar för elevhälsans personal och annan elevstödjande personal.

Information och kommunikation behöver vara i fokus och samverkan på alla olika nivåer och i alla sammanhang. Enhetschefen kommer ingå i Ledningsgruppen för pedagogiskt område söder tillsammans med alla skolledare för området. Chefsansvaret kommer ligga hos verksamhetschefen.  Den dagliga arbetsledningen kommer ligga hos rektor och ske i tätt samarbete dem emellan.

För att kunna möta verksamhetens behov på såväl kort som lång sikt krävs en förmåga att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och insatser. Uppdraget utformas utifrån såväl kompetens som skolans behov.

Din profil

Du som söker har högskoleutbildning inom grundskolans verksamhet, gedigen erfarenhet av pedagogiskt arbete inom kommunal verksamhet och har relevant ledarerfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av arbete med elevhälsa är detta meriterande. Körkort är ett krav.

Vi söker dig som vill, vågar och kan arbeta som ledare i förskolans och grundskolans verksamhet. Du är handlingskraftig och kan inspirera till både nytänkande och flexibilitet, dessutom har du en ödmjuk inställning, är lyhörd mot dina kollegor och kommunicerar och samarbetar på ett konstruktivt sätt. Självklart för dig är att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett sätt där du enkelt ser såväl helheters som detaljers konsekvenser för verksamheten. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka

Kärnverksamheten är indelad i tre pedagogiska områden. Vi har centrala funktioner för ekonomi, personal, utveckling och rättssäker myndighet som är stödjande funktioner för kärnverksamheten.

Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att ge en god verksamhet för våra barn och elever idag och rusta dem för framtiden. Vårt mål är en likvärdig skola där vi ger barn och unga bästa tänkbara möjligheter till ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Vi ska bidra till att alla elever, utifrån sina förutsättningar, når målen för utbildningen.  

Vår ambition är att skapa en skola i världsklass och vi hoppas att du aktivt vill komma och bidra med din kompetens!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast söndagen den 1/9-19.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/664


Publicerat
2019-08-14

Sista ansökningsdag
2019-09-01


Kontakt

Maria Stjernström, rekryteringsspecialist, 0300-83 71 11

Annika Hellström, verksamhetschef, 0300-83 47 71Logga in och ansök Tillbaka