Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Hemtjänsten i Kullavik söker undersköterskor

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete samt ingå i en professionell arbetsgrupp? Mitt emellan Göteborg och Kungsbacka ligger Kullaviks hemtjänst med avkopplande omgivningar och närhet till havet! Vi söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning och längre vikariat med placering i hemtjänsten i Kullavik inom Kungsbacka Kommun.

Rollen som undersköterska hos oss

Som undersköterska inom hemtjänsten ger du omvårdnad, utför delegerade sjukvårdsinsatser, socialt stöd och aktivering. I Kungsbacka vill vi att man ska få leva livet fullt ut och för oss i hemtjänsten innebär det att med lyhördhet och stort engagemang ge varje kund den vård och omsorg man blivit beviljad utifrån sin egna genomförandeplan. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett pålitligt och professionellt bemötande.

Din profil

Som person trivs du med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo och du har förmåga att fatta egna beslut vid behov. Du har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna till förbättring och tar gärna initiativ till nya lösningar samt att du värderar ett gott samarbete kolleger emellan högt.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och innehar B-körkort för tillsvidareanställning. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet.

Erbjudande

Vi erbjuder tillsvidaretjänst eller visstidsanställning med önskad sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och varannan helg.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag men senast 8 september 2019.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag ca 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård – i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett tryggt och värdigt liv, utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje. Kund och medarbetare utvecklar verksamheten tillsammans.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/665


Publicerat
2019-08-14

Sista ansökningsdag
2019-09-08


Kontakt

Enhetschef Cecilia Thornström, 0300-83 50 12Logga in och ansök Tillbaka