Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Två personliga assistenter till Vård & Omsorg

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

"Det känns bra i magen efter ett arbetspass. Jag är nöjd med mig själv och känner att jag gjort något bra för någon annan. Det är ingen stress, utan jag känner att jag får jobba färdigt."

Hos oss kommer du att utmanas, känna glädje och utvecklas! Du delar vår medarbetarkultur, som belyser att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt!

Vilka söker vi?

Vi söker två personliga assistenter som tar initiativ och ser vad som behöver göras. Som den ansvarstagande lagspelare du är tror vi du har förmåga att samarbeta, vara professionell, lösningsfokuserad och lyhörd till din omgivning.

Din profil

Utbildning och/eller erfarenhet med inriktning mot vård och omsorg, är meriterande. Vi välkomnar också dig med annan relevant bakgrund.

Det förekommer mycket dokumentation, därför vill vi att du talar och skriver svenska på en grundläggande nivå. 

Om du har tidigare erfarenhet av målgruppen ser vi detta som meriterande. På grund av arbetsplatsens lokalisering är B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Rollen som personlig assistent hos oss

I denna roll kommer du att arbeta utifrån brukarens individuella behov genom att ge stöd, med såväl personlig omvårdnad, praktiska sysslor i hemmet och fritidsaktiviteter. Vidare bidrar du till en meningsfull vardag, så som genom personliga intressen.

Erbjudande

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar. Du kommer själv att kunna välja om du vill arbeta hel- eller deltid. 

Arbetet är främst förlagt till kvällar och varannan helg. Under dagar i arbetsschemat brukaren inte vistas i hemmet erbjudes arbete i hemtjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 september 2019. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Observera att om du erbjuds arbete vill vi också att du lämnar uppgifter ur belastningsregistret.

Om oss på förvaltningen Vård och Omsorg

Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
enligt önskemål

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/704


Publicerat
2019-08-31

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Enhetschef Ronny Kvilling, 0300- 83 41 71Logga in och ansök Tillbaka