Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Fritidspedagog till trevliga Åsa Gårdsskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Älskar du barn lika mycket som oss? Drivs du av att bekräfta barn och se dem lyckas med sina mål? Söker du ett kreativt och meningsskapande jobb?

Vi söker nu en kollega till oss på Åsa Gårds pedagogiska enhet.

Befattningens roll och mål

Vi söker en legitimerad fritidspedagog som skall arbeta på fritidshem för barn i år 2 ihop med en kollega samt samverka med de två lärarna i årskursen. Skolår 2 kommer läsåret 19/20 bestå av 30 barn uppdelade i två klasser och har ett gemensamt fritidshem, Polstjärnan. På skolan finns ytterligare tre fritidshem och en fritidsklubb.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog (ev. även utbildad fritidsledare). Det är meriterande om du har goda IKT-kunskaper. Som person har du en positiv grundinställning, är tydlig och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Vi ser också att du är lyhörd och sätter laget före jaget. 

Verksamhetens uppdrag

På Åsa Gårds pedagogiska enhet har vi ambitionen är att lärandet går som en röd tråd från förskolan upp till skolår 9.

Vi har en helhetssyn på lärandet, vilket syns i våra "tre ben" som fokuserar på det sociala samspelet, lärandeprocesser och ämneskunskaper.

Varje barn skall ges förutsättningar att utvecklas utifrån de egna förutsättningarna. Enheten skall präglas av ett lärande som ligger i tiden och siktar på framtiden. Vi tränar barnen att utvecklas till självständiga och ansvarskännande individer. Läs gärna mer om oss på vår hemsida.

Erbjudande

Vi kan erbjuda tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, dock senast 1/1 2020. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras men är i utgångsläget heltid (100%).

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse, dock senast 1 januari 2020.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/710


Publicerat
2019-08-30

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Rektor Kerstin Ekman-Hake, 0300- 83 37 02Logga in och ansök Tillbaka