Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Gillar du att skapa ordning? Vi söker timvikarier till lokalvård!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Ett arbete som timvikarie hos oss är en resa i personlig utveckling lika mycket som det är ett viktigt och roligt jobb. Du utvecklar värdefulla sociala förmågor att ha med dig i alla slags möten genom hela livet.

Vi söker nu dig som vill jobba inom lokalvård!

Du står för att skapa en härlig arbetsmiljö genom att hålla arbetsplatser rena och snygga. Det genom att exempelvis tömma papperskorgar, dammtorka fönsterbänkar och rengöra toaletter och handfat. Var dessa arbetsplatser är varierar, det kan vara allt från skolor och förskolor till idrottshallar och kontor. Det är oftast tidiga morgnar med start vid klockan 6.00 på så sätt kan du njuta av en ledig eftermiddag. Innan du börjar arbeta får du en introduktionsutbildning inom lokalvård samt få gå bredvid en handledare på arbetsstället.

Din profil

För att trivas som lokalvårdare skall du vara noggrann, tycka om att hålla rent och fint omkring dig och kan själv planera ditt arbete så att det utförs inom angivna tidsramar. Du som söker skall ha fyllt 18 år. Du har en hög servicekänsla och bemöter kunder och arbetskamrater på ett trevligt sätt. Du är flexibel och samarbetar bra med andra människor. Har du erfarenhet av lokalvård ser vi det som meriterande. Dina kunskaper i svenska behöver vara på en nivå så att du kan tillgodogöra dig instruktioner muntligt och skriftligt. Vi välkomnar dig med rätt inställning och drivkraft. Du har hela kommunen som ditt arbetsfält och behöver vara beredd på att ta dig runt i kommunen, körkort och tillgång till bil är därför meriterande men inget krav.

Känner du igen dig? Då ser vi hoppfullt fram emot din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera! Som lokalvårdare kommer du arbeta inom förskola, skola och fritidsverksamhet och måste enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret före anställning. Blanketten för utdraget, för arbete inom skola eller förskola (442.5), hämtar du enklast här!

Det kan ta upp till 2-3 veckor för belastningsregistret att komma och för att processen ska bli så effektiv som möjligt är det bra om du beställer utdraget så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Indivuell lönesättning

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Timmar

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/721


Publicerat
2019-09-04

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Rekryterare Sofia Almér, 0300- 83 78 00

Rekryterare Birgitta Somler, 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka