Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Timvikarier som måltidbiträden sökes till våra förskolor i Kungsbacka!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Som timvikarie hos oss får möjlighet att arbeta på olika slags arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Det är med glädje vi levererar service till våra verksamheter inom Kungsbacka Kommun och med ett flexibelt förhållningssätt kombinerar vi arbetsuppgifter inom måltid och lokalvård.

Måltidsbiträde i förskola

Som måltidsbiträde har du ett varierat arbete där du får möjligheten att arbeta på flera olika arbetsplatser. Våra förskolekök kan därför variera i arbetsuppgifter, det kan vara allt från att tillaga lättare tillbehör såsom sallad och koka pasta till att även stå för städningen av förskolan. Du håller i ordning i köket genom att sköta disken och ser till att maten blir enligt anvisningar samt att specialkosten hanteras på ett korrekt sätt. Du arbetar oftast ensam och det krävs därför att du känner dig säker med att ta ansvar för ditt arbete. Verksamheten är igång vardagar mellan klockan 06:00-16:00 och vi önskar att du kan arbeta större delen av dessa tider.

Det kan även finnas möjlighet att arbeta på våra skolor och äldreboende där ni i grupp arbetar i tillagningskök.

Vem trivs hos oss?

Vi söker dig som tycker om att hålla rent och fint omkring dig samt kunna planera ditt arbete självständigt så det utförs inom angivna tidsramar. Om du har utbildning med inriktning mot hotellrestaurang är det ett plus men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet från storkök, restaurang eller likande.

Som person är du organiserad, noggrann och god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och du samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. För att trivas som timvikarie tror vi att du har lätt för att ta egna initiativ och anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har fyllt 18 år. Du har hela kommunen som ditt arbetsfält och behöver vara beredd på att ta dig runt, körkort och tillgång till bil är därför meriterande men inget krav.  Dina kunskaper i svenska behöver vara på en nivå så att du kan tillgodogöra dig instruktioner muntligt och skriftligt. Som timvikarie på ska du kunna täcka upp för ordinarie personals frånvaro vid t.ex. sjukdom och semester. Vi söker därför dig som gillar ett flexibelt arbete och kan komma in med kort varsel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder anställning på timmar vid behov. Innan du börjar arbeta på en förskola kommer du få gå bredvid på din arbetsplats för att lära dig rutinerna som gäller. Som timvikarie har du även möjlighet att själv styra hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i vårt bemanningssystem.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Observera! Som måltidsbiträde kommer du arbeta inom förskola, skola och fritidsverksamhet och måste enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret före anställning. Blanketten för utdraget, för arbete inom skola eller förskola (442.5), hämtar du enklast här.

Det kan ta upp till 2-3 veckor för belastningsregistret att komma så beställ ett så tidigt som möjligt för att rekryteringsprocessen ska bli effektiv.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Indivuell lönesättning

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Timmar

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/722


Publicerat
2019-09-04

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Rekryterare Sofia Almér, 0300-83 78 00

Rekryterare Birgitta Somler, 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka