Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Är du vår nya kollega i sv/so på Smedingeskolan?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Tycker du, liksom vi, att läraryrket är ett av världens viktigaste yrken? Vill du motivera, inspirera och utveckla nästa generations medborgare för att möta framtidens kompetensbehov?

Hos oss på Smedingeskolan är det roligt att jobba! Vi är nyfikna, tänker fritt och vill satsa högt genom nya kreativa metoder och pedagogiska undervisningsformer.

Spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo för en ny karriärresa tillsammans med oss.

Om oss

Smedingeskolan är en 6-9 skola, som ligger naturskönt i Fjärås, med goda möjligheter att åka kollektivt. Smedingeskolan består av 365 elever och ca 40 medarbetare. Vi är ett engagerat kollegium som tillsammans strävar efter lärande på alla nivåer. Vi jobbar aktivt för att hela tiden utöka elevernas och vårt eget lärande i både ämnesgrupper och ämnesövergripande sammanhang. Vi har naturen inpå knuten, så det finns stora möjligheter att arbeta utanför skolans väggar.

Rollen som lärare hos oss

I rollen som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med övriga pedagoger för att ha kul på jobbet varje dag! Du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt!

Du samarbetar med kollegor, EHT och ledning för elevernas bästa. Du betraktar dig själv som en lärande person och som en del i vårt pågående utvecklingsarbete på skolan med olika insatser för ökad måluppfyllelse.

Din profil

Du är legitimerad grundskollärare med behörighet för svenska och något samhällsvetenskapligt ämne. Genom ett coachande ledarskap kommer du att få påverka, utmanas och känna arbetsglädje.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi behöver förstärka med ytterligare en pedagog, så nu erbjuder vi en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 24 oktober.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/734


Publicerat
2019-10-10

Sista ansökningsdag
2019-10-24


Kontakt

Rektor Catarina Molin, 0300- 83 53 06Logga in och ansök Tillbaka