Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Frillebo gruppbostad söker nya medarbetare

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Letar du efter ett jobb med arbetsglädje, variationer och med inslag av utmaningar kanske Frillebo gruppbostad kan vara något för dig.

Om oss

Frillebo är en gruppbostad som ligger i ett trevligt område i centrala Frillesås, Kungsbacka kommun. Gruppbostaden har fem lägenheter samt gemensamma utrymmen och en stor härlig trädgård. På gruppbostaden bor personer som befinner sig på en tidig utvecklingsnivå med varierande fysiska funktionsnedsättningar.

Rollen som stödassistent hos oss

När du jobbar på Frillebo gruppbostad blir du en del av ett team vars dagliga uppdrag är att tillgodose stöd i vardagen såsom motiverande samtal, hjälp med praktiska sysslor eller vid allehanda fritidsaktiviteter i och utanför hemmet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet och delaktighet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår bland annat att vara kontaktperson och upprätta individuella genomförandeplaner samt föra social dokumentation. Vi arbetar utifrån en lågaffektiv arbetsmetod, AKK.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, pedagogik, barn- och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt för att klara av uppdraget. Bra om du tidigare har arbetat inom LSS-lagstiftningens område, t ex gruppbostad.

Du har förmåga att organisera och planera ditt arbete och skapa en trivsam miljö omkring dig. Du har en positiv grundsyn och har lätt för att arbeta i team, då samarbete är en nyckelfaktor. Det är en förutsättning att du snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter och behålla ditt lugn i stressade situationer. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Du har god vana av dokumentation enligt gällande lagstiftning. Det är en fördel om du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med start 1 oktober 2019 eller enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt vaken natt. Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för ensamkommande barn och ungdomar. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/741


Publicerat
2019-09-10

Sista ansökningsdag
2019-10-01


Kontakt

Josefin Duveskog, 0300-83 71 28Logga in och ansök Tillbaka