Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Anläggningstekniker till Teknik i Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du vår nya kollega som tillsammans med oss på Teknik vill vara med och utveckla Kungsbackas rörnät? Vi har ett roligt och ansvarsfullt jobb att erbjuda dig som har rätt inställning och erfarenhet av liknande uppdrag.

Om oss

Förvaltningen för Teknik ansvarar för planering, utbyggnad, drift och förnyelser av gator, gatubelysningsnät, kollektivtrafikanläggningar, parker, planteringar, lekplatser, trafik- och parkeringsanläggningar, Kungsbacka Bredbandsnät, vatten- och avloppsanläggningar, renhållning, återvinning och deponier. Kort sagt gör vi vardagen lite enklare för kommunens invånare.

Teknik VA består av ca 75 personer varav 25 arbetar med drift, underhåll, förnyelse och nyanläggning av kommunens VA ledningar.

Rollen som anläggningstekniker hos oss

Nu söker vi en anläggningstekniker för ett omväxlande och flexibelt arbete med fokus på underhåll, reparation, förnyelse och nyanläggning av kommunens vatten- och avloppsledningar.

Din profil

Vi vill att du har god kunskap och erfarenhet från VA-ledningsarbeten. Du kan gärna ha gymnasieutbildning inom VA eller annan utbildning på området exempelvis KY utbildning. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har BE och C körkort samt arbete på väg. Även PE-svetslicens är meriterande. Då IT baserade system används inom verksamheten är det viktigt att du har god datorvana.

Vi söker dig som är ordningsam och samarbetsvillig. Det är viktigt att du är kommunikativ då stor del av arbetet sker i arbetslag men även att du trivs med självständigt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt. Observera att vår inställelsetid vid beredskap är 45 minuters bilfärd från Kungsbacka.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 4 oktober.

Om oss på förvaltningen för Teknik

På förvaltningen för Teknik arbetar 170 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Vi ansvarar för bland annat gator och gatubelysning, färdtjänst, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/751


Publicerat
2019-09-11

Sista ansökningsdag
2019-10-04


Kontakt

Jörgen Fredriksson, 0300-83 52 85Logga in och ansök Tillbaka