Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Samordnare för Vård & Stödsamordning inom Individ & familjeomsorgen

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Individ & familjeomsorgen kommer starta upp ett projekt på tre år för att implementera Vård och Stödsamordning i förvaltningen för Individ& familjeomsorg. Tjänsten innebär att ansvara för utveckling och implementering av det evidensbaserade arbetssättet Vård och stödsamordning.

Vad blir din roll?

Uppdraget innebär att leda och samordna det gemensamma Vård- och stödsamordningsarbetet i Kungsbacka enligt struktur. Att stödja samtliga verksamheter, chefer och dess fördjupningsutbildade i såväl gemensamma som egna uppdrag inom ramen för Vård- och stödsamordning. Du kommer att leda ett team med fördjupningsutbildade vård & stödsamordnare. Som samordnare möter du personal,  chefer och brukare från alla verksamhetsområden inom Individ & familjeomsorg främst Boende, Boendestöd, Vuxenenheten Missbruk och samsjuklighetfrämst samt med våra externa samarbetsparter. 

I uppdraget ingår att löpande rapportera arbetet till en styrgrupp bestående av enhetschefer samt till en ledningsgrupp med verksamhetschefer. Du kommer även att ansvar för handläggning av handlingsplan psykiskhälsa. Syftet med uppdraget är att skapa förbättrad intern och extern samverkan kring personer med schizofreni, schizofreniliknande tillstånd eller annan psykossjukdom, missbruk, samsjuklighet och/eller annan omfattande komplicerad psykiatrisk problematik. Vård- och stödsamordning syftar till att ge stöd för den enskilde som har behov av insatser från flera huvudmän och aktörer och minska risken att den enskilde hamnar i kläm däremellan.

Vem söker vi?

Vi söker dig med högskoleexamen inom socialt, beteendevetenskapligt, eller socialpedagogiskt område. Du har kunskaper och erfarenheter som är relevant för metoden, målgrupperna och uppdraget samt en fördjupningsutbildning i vård o stödsamordning på minst 30 Hp eller liknande. B-körkort är ett krav.

Som person har du en personlig mognad, uthållighet och hög social kompetens. Vi förutsätter att du har ett lösningsfokuserat synsätt där du ser möjligheter i stället för hinder samt har driv och kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. I arbetet förutsätts att du har god förmåga att skapa goda relationer och samverkan på så väl individ och organisatorisk nivå.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En tidsbegränsad anställning på 100% under 3 år.

Låter det intressant? 

Kul! Ansök då senast 3/1 2020 så hör vi av oss till dig. 

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/873


Publicerat
2019-11-29

Sista ansökningsdag
2020-01-03


Kontakt

Anneli Ström, 0300-83 74 65Logga in och ansök Tillbaka