Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker en specialpedagog till Smedingeskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om oss

Smedingeskolan är en 6-9 skola, som ligger naturskönt i Fjärås. Intill har vi friluftsområde, friluftsanläggning och ett kommunbibliotek. För närvarande har vi 375 elever uppdelade i två arbetslag. Alla professioner arbetar nära och strävar efter att alla elever är allas ansvar på skolan. Som specialpedagog är du en nyckelperson och viktig samarbetspartner för all personal. Du arbetar tätt tillsammans med rektor och övriga specialpedagoger i området.

För att underlätta övergången mellan åk 5 och 6, har en rutin utarbetats tillsammans med avlämnande skolor. I samarbete med specialpedagogerna i området är du med och kvalitetssäkrar denna.

Våra fokusområden i nuläget handlar om:

  • Språkutvecklande arbetssätt
  • Ledarskap i klassrummet
  • Värdegrunden

Rollen som specialpedagog hos oss

I egenskap av specialpedagog ingår du i vårt elevhälsoteam tillsammans med skolsköterska, kurator, socialpedagog, skolpsykolog, rektor och motivationspedagog. För dig är elevperspektivet i fokus och du har lätt för att arbeta över professionsgränserna. Du arbetar i team och nära rektor tillsammans med de intilliggande skolorna. Du bidrar till skolutveckling genom ditt arbete med att handleda och stötta både lärare och övrig personal i deras arbete med att anpassa en trygg lärmiljö för eleverna på individ- grupp och organisationsnivå.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. Tidigare erfarenhet och arbete i årskurs 6 - 9 är meriterande. Vi tror att du känner igen dig i följande:

  • Du är självgående, kreativ och har lätt för att bygga relationer.
  • Du tar reda på sådant du inte vet.
  • Du är prestigelös och driven i att stötta och bidra till att elever når måluppfyllelse.
  • Du vågar pröva och är inte rädd för att göra misstag.
  • Du hanterar feedback väl och vill utvecklas.
  • Du är väl förtrogen med våra styrdokument och de stödinsatser som elever har rätt till.

Känner du igen dig? Hjärtligt välkommen att bli en av oss!

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 1 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 20 december 2019.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk med hänsyn till LAS.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
7 januari

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/904


Publicerat
2019-12-04

Sista ansökningsdag
2019-12-20


Kontakt

Rektor Catarina Molin, 0300- 83 53 06Logga in och ansök Tillbaka