Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Elingenjör till kommunövergripande arbete i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en ny kollega som elingenjör för att bli en av oss. Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så önskar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer från olika länder söker våra tjänster. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, göra skillnad och att ta ansvar. Hos oss får du utvecklas i din profession och där balans i livet är en självklarhet. Välkommen med din ansökan.

Rollen som elingenjör hos oss

Du kommer att ingå i vår teknikgrupp med 13 drifttekniker och en energiingenjör, som arbetar med drift och optimering av de tekniska systemen i kommunens fastigheter. Du kommer att ha elsäkerhets- och elanläggningsansvar för kommunens elanläggningar och kunna ta rollen som kommunens installatör för regelefterlevnad.

Dina vardagliga arbetsuppgifter kan bland annat omfatta att granska handlingar vid ny- och ombyggnation. Planera åtgärder efter EN-besiktningar. Delta i driftoptimeringsarbetet samt ha kontakt med entreprenörer och leverantörer.

Du kommer också att jobba med elanläggningar för vattenproduktion, avlopp, bredband, avfall, trafik/utemiljö, p-automater samt vägbelysning tillsammans med personal inom Tekniks organisation.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som elingenjör. Erfarenhet av arbete med anläggnings- och driftansvar inom industri är meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten. Du har auktorisation A enligt ELSÄK-FS 2017:4 och ska vara väl förtrogen elsäkerhetslagen och förordningen samt elsäkerhetsföreskrifterna.

Som person är du självgående, serviceinriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Du har lätt för att prioritera mellan arbetsuppgifter och samarbeta med din närmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Om Fastighet

Fastigheters uppdrag är att tillgodose kommunens totala lokalbehov. Vi förvaltar cirka 450 000 kvm egna och inhyrda lokaler som hyrs ut internt till kommunens olika verksamheter. Vi arbetar med hyresadministration, fastighetsdrift och -skötsel, akut och planerat underhåll samt verksamhetsvaktmästeri. Kungsbacka kommun har ambitiösa mål vad gäller att minska energianvändningen i kommunens lokaler och för att nå målen är elingenjören givetvis en viktig del i arbetet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Eftersom det kommer ledigheter under julen, kommer urval och inbjudan till intervjuer inte att gå ut till kandidater förrän vecka 2 2020. 

Såhär är det att jobba hos oss: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Roligt! Välkommen med din ansökan men senast 22 december 2019 så återkommer vi till dig.

Om oss förvaltningen för Service

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Service kärnverksamhet är att tillsammans med förvaltningarna utveckla, leverera och samordna all den service som de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbeta med de olika förvaltningarna.

Förvaltningen levererar en stor bredd av tjänster inom fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd, rekrytering och lönehantering. Att våra förvaltningar uppfattar oss på ett positivt sätt är en grundläggande förutsättning för en framgångsrik verksamhet. För att möta förvaltningars förväntningar är det vår ambition att alltid vara enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/919


Publicerat
2019-11-27

Sista ansökningsdag
2019-12-22


Kontakt

Christer Hansson, Enhetschef, 0300-83 40 83

Christian Söderling, Rekryterare, 0300-83 30 29Logga in och ansök Tillbaka