Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Söker nyfiken Förskollärare till Hammerö förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om oss

Hammerö förskola ingår i Hålabäcks området där man har ett nära samarbete med sju andra förskolor, en pedagogista och specialpedagog.

I detta område är det tre chefer. Förskolorna omfattas av gemensamma utvecklingsgrupper, APT och studiedagar för att leda utvecklingsarbetet ”from great to exellent”.

Tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför, analyserar och utvärderar du den pedagogiska verksamheten. I detta arbete deltar vår pedagogista. Vi arbetar för att alla som vistas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Du kommer hålla kontakt med vårdnadshavare och i dialog med dem stötta barnens lärande och utveckling. Vi vill även att du har intresse för skapande och digitala lärprocesser

Rollen som förskollärare hos oss

Förskolan arbetar med att ha en hög pedagogisk kvalité med ständiga förändringar utifrån barns behov och intresse. Förskolans utmaningar är lärmiljöerna både inne och ute och där det kreativa och fantasirika är viktigt. Till vår hjälp till förskolan har vi en pedagogista som utmanar oss.

Du kommer under året delta i vår studiecirkel med andra pedagoger från Hålabäcks förskolor där fokus är undervisning.

Nu under året erbjuder vi våra förskollärare intern kompetens utveckling med fokus att leda kollegor.

Vi fokuserar på relationell pedagogik samt att utveckla digitalisering i linje med vårt demokratiska uppdrag i läroplanen för förskolan.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Gärna med inriktning Bildstöd.

Som person är du relationsskapande, idérik och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan fatta beslut på egen hand när det krävs.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar med tillträde senast den 7 januari 2020.

Varmt välkommen med din ansökan senast 27 november.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/965


Publicerat
2019-11-14

Sista ansökningsdag
2019-12-27


Kontakt

Jessica Bystedt, 0300-83 40 43Logga in och ansök Tillbaka