Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare fritidshem på Furulidsskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Söker du en arbetsplats som ger dig utmaning, eget ansvar och stora möjligheter att påverka? Är du en lärare som liksom vi tror på kraften i samarbete? Då kan detta vara något för dig! Här får du vara med och forma vardagen och framtiden för våra elever - i helt nya lokaler! 

Rollen som samarbetande pedagog hos oss

Som lärare på Furulidskolan tar vi det som självklarhet att du tycker om att samarbeta. Du ingår i ett arbetslag/arena med gemensamt arbetsrum och dina kollegor är viktiga för dig. Vi har formella kollegiala strukturer i vårt arbete, men även informella och där är din egen förmåga avgörande för hur bra det blir.

I samarbetet med eleverna förväntas du vara en tydlig ledare som lyssnar in elevernas intressen och behov.

Din profil

Vi söker dig som är behörig att undervisa på fritidshemmet. Skulle du ha en behörighet i moderna språk, idrott och hälsa, hemkunskap, slöjd eller musik är det meriterande.

Furulidskolan

Höstterminen 2018 slog Furulidsskolan upp portarna. En helt ny skola där vår pedagogiska verksamhetsidé varit med och format lärmiljön både ute och inne. Visionen för skolan, Här växer framtiden! Furulid – trygghet, lärande och innovation vittnar om det vi har i fokus. Vår lärande organisation med en struktur för både arbets- och utvecklingsfrågor formar vi tillsammans och omformas efter nya behov. Just nu är det att utveckla undervisningens kvalitet i alla verksamhet som är ett stort prioriterat område. För lärare i fritidshem innebär det kollegialt arbete inriktat mot innehåll i uppdraget och undervisningen.  

Skolan är byggd för 300 elever och vi har växt snabbt. Under våren kom vi igång med trivselledarprogrammet och elevernas aktivitet utomhus ökar. Det är en viktigt del i vårt främjande och förebyggande arbete för trygghet och trivsel. Vi har erfarenhet av internationellt arbete med utbyte med andra länder för både elever och personal. I somras tilldelades vi utmärkelsen Grön Flagg. 

Läs mer om förvaltningen och Furulidskolan via länken: https://www.kungsbacka.se/Grundskolor/Furulidsskolan/

Vårt erbjudande och övrig information

Vi ser gärna att du vill arbeta heltid men deltid kan också fungera. Tillträde sker enligt överenskommelse. Ansökningarna bearbetas löpande, så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 6 januari 2020.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/986


Publicerat
2019-11-21

Sista ansökningsdag
2020-01-06


Kontakt

Rektor Ulrica Alnebeck, 0300- 83 47 78Logga in och ansök Tillbaka