Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Åsaskolans kök söker måltidsbiträde

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Mat, värme och service är i fokus hos oss som arbetar med måltider i Kungsbacka kommun. Om du delar vår passion om mätta magar, glada skratt och ett arbete där vi drar nytta av varandras kompetens och olikheter – då kan detta vara något för dig!

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt tillagningskök på Åsaskolan. I detta uppdrag kommer du att få utvecklas tillsammans med ett stöttande arbetslag och utmans utifrån ett coachande ledarskap av din chef.

Vad kommer du att få göra som måltidsbiträde hos oss?

Vi tillagar drygt 1600 portioner, varav ca 900 portioner levereras till mottagningsköken på Frillesåsskolan och Åsa Gårdskolan. Du kommer tillsammans med arbetslaget att servera 700 lunchportioner samt frukost och mellanmål till Åsaskolans elever. I arbetsuppgifterna ingår bland annat servering av frukost och lunch, salladsberedning samt disk och städning av lokaler.

Vilken är din bakgrund?

Vi söker dig med storhushålls- eller restaurangutbildning, alternativt erfarenhet från liknande arbete. Du har grundläggande datorkunskaper för personalrapportering samt goda hygienkunskaper samt har goda kunskaper om specialkost. Gediget intresse för tillberedning av salladsbuffé och att ha ett bra helhetstänk när det gäller svinn.

Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, du har ett positivt förhållningssätt och en god känsla för service som bidrar till upplevelsen av köket som central plats i skolan. Det är viktigt att du är duktig på att planera och trivs med parallella arbetsuppgifter. Vi hoppas också att du delar våra tankar om god sammanhållning för trivsel på arbetsplatsen.

Vilka är vi?
Service är en av Kungsbacka kommuns tolv förvaltningar. Vårt mål är att invånarna får Service är en av Kungsbacka kommuns tolv förvaltningar. Vårt mål är att invånarna får god service med hög kvalitet. Det gör vi genom att låta kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Vi gör också det vi heter – ger service till den kommunala verksamheten inom en mängd olika områden. Vi lagar och serverar mat till förskolor, skolor, äldreomsorg och handikappomsorg.

Åsaskolan ligger mitt i Åsa samhälle med fem minuters promenad från havet i södra delen av Kungsbacka kommun. Vi är en F-9 skola och våra engagerade medarbetare har glädjen att ta hand om drygt 600 elever. Läs gärna mer om oss, här.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en uppehållstjänst på deltid 81,25% (6.5 timme/dag) med tillsättning 7 januari. Urval och sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 18 december 2019.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
7 januari, år 2020.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
81,25%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/1001


Publicerat
2019-11-26

Sista ansökningsdag
2019-12-18


Kontakt

Restaurangchef Louise Marsland, 0300- 83 68 44Logga in och ansök Tillbaka