Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Personlig assistans

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

”Det känns bra i magen efter ett arbetspass. Jag är nöjd med mig själv och känner att jag gjort något bra för någon annan. Det är ingen stress, utan jag känner att jag får jobba färdigt.”

Hos oss kommer du att utmanas, känna glädje och utvecklas! Du delar vår medarbetarkultur, som belyser att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt!

Vem söker vi?

Vi söker russinet i kakan, som tar initiativ och ser vad som behöver göras. Som den ansvarstagande lagspelare du är tror vi du har förmåga att vara professionell, lösningsfokuserad och lyhörd till din omgivning.

Vi kommer göra allt för att du ska stortrivas hos oss, bland annat genom att erbjuda en mentor. Vi har nu flera uppdrag att tillsätta i Kungsbacka, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade uppdrag. Välkommen att göra skillnad med oss!

Din profil

Utbildning med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid eller pedagogik är meriterande. Vi välkomnar också dig med annan relevant bakgrund.

Vi ser att du behärskar det svenska språket i både tal som skrift då det förekommer mycket dokumentation och det är ett plus om du behärskar engelska framförallt i tal.

Om du har tidigare erfarenhet av målgruppen ser vi detta som meriterande, liksom om du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Rollen som personlig assistent hos oss

I denna roll kommer du att arbeta utifrån brukarens individuella behov genom att ge stöd, med såväl personlig omvårdnad, praktiska sysslor i hemmet och fritidsaktiviteter. Vidare bidrar du till en meningsfull vardag, så som genom personliga intressen.

En del brukare behöver djupare stöd i form sjukvårdsinsatser, så som med respirator och sårvård. Hos dessa brukare kommer du alltid att arbeta ihop med en kollega och få extra stöttning av enhetschef för att du ska känna tillfredsställelse i din arbetsinsats och utveckling. Om du har erfarenhet av liknande uppdrag med sjukvårdsinsatser, vänligen ange detta i din ansökan.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid. Arbetstiderna är varierande, från dag- och kvällspass till vaken natt eller sovjour. Beskriv gärna i ansökan vilka arbetstider som du önskar jobba.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Observera att om du erbjuds arbete vill vi också att du lämnar uppgifter ur belastningsregistret.

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
50%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/1040


Publicerat
2019-12-09

Sista ansökningsdag
2020-02-16


Kontakt

Enhetschef Gunilla Edmundsson, 0300- 83 51 76

Enhetschef Sara Pettersson, 0300- 83 73 67Logga in och ansök Tillbaka