Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor sökes till Smedjans korttidsenhet, dag och natt

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi på Smedjan arbetar för ett gott arbetsklimat med glada och kunniga kollegor. Vi söker fler kollegor som brinner för att stödja och hjälpa invånare med att klara vardagen. Vi söker dig som har en helhetssyn utifrån invånarens perspektiv. Du ska ha ett välkomnande förhållningssätt, utmana dig själv och andra till att hitta lösningar och se samarbete som naturligt för att leverera kvalitet till Kungsbackas invånare.

Om oss på förvaltningen för Vård och Omsorg

Vi är 1200 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet, ger våra invånare omsorg och sjukvård – hemma eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga formar vi en god, hälsofrämjande och säker omvårdnad där livskvalitet sätts i första rummet.

Smedjan är en korttidsenhet som erbjuder stöd och hjälp till invånare som av någon anledning inte kan vara hemma under en period. Vi har två somatiska avdelningar och två avdelningar med demensinriktning. På Smedjan jobbar vi för att vara en attraktiv arbetsgivare, som kan rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och engagerade medarbetare, som känner till sitt uppdrag och är stolta över sitt arbetsresultat.

Befattningens roll och mål

Som undersköterska hos oss ger du omvårdnad och social omsorg utifrån kundernas individuella behov. Du stödjer kunden i det vardagliga livet för att kunden ska uppnå målen med vistelsen på korttidsenheten. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande. Du är en viktig del i teamet kring våra kunder!

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med ett förhållningssätt som har fokus på att skapa trygghet för de som är på Smedjan. Du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö, där du kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du trivs med att vara en del av ett team. Det är en fördel om du har erfarenhet av vård med demensinriktning men också att arbeta med rehabiliterande insatser. God kunskap i social dokumentation.

Känner du igen dig? Då är du hjärtligt välkommen att bli en av oss!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss kan du prata med en kollega på en av våra avdelningar:
Linnean 0300-83 52 66, Blåklockan 0300-83 52 67 inriktning demens.
Violen 0300-83 52 68, Konvaljen 0300-83 52 69 inriktning somatik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intresserad?

Vi erbjuder tillsvidareanställning och vikariat, heltid eller önskad sysselsättningsgrad.

Vi kommer att starta ett projekt där du kan välja att arbeta ständig helg (gäller endast dagpersonal). Du anställs på ett normalt dag/kvälls schema men kan under en period välja ständig helg. Detta innebär arbete varje fredag – söndag samt ett mötestillfälle/4 veckor. Arbetstiden motsvarar ca 71% men ersätts med lön motsvarande 85%. Blir du nyfiken? Kontakta oss så får du veta mer.

Tillsättning sker snarast eller enligt överenskommelse. Vi söker kollegor till dag (schemalagd arbetstid) och natt.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
4

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse.

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/7


Publicerat
2020-01-09

Sista ansökningsdag
2020-06-30


Kontakt

Susanne Ramstedt, 0300-83 51 44Logga in och ansök Tillbaka