Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Biståndshandläggare sökes till Myndighet, Vård & Omsorg.

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du arbeta på en arbetsplats där vi ser värdet i att ha en hälsofrämjande och glädjefylld arbetsmiljö?

Vad kommer du att få göra som biståndshandläggare hos oss?

Ditt huvudansvar är myndighetsutövning genom att utreda, bedöma behov och fatta beslut enligt Socialtjänstlagen. Du ansvarar även för uppföljning och kvalitetssäkring av beslut.

Du kommer att arbeta som biståndshandläggare inom planeringsteamet som arbetar främst med att få människor som befinner sig på sjukhus att komma hem till kommunen på att tryggt sätt. Arbetet handlar mycket om att samarbeta med slutenvården och primärvården. I planeringsteamet ingår förutom biståndshandläggare även rehab personal och sjuksköterskor. Viss uppföljning sker på korttidsenheten som finns i centrala Kungsbacka.

Vilken är din bakgrund?

Vi söker dig som har socionomexamen/ examen från högskolans sociala omsorgsprogram, och/ eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper kring rådande lagstiftning området myndighetsutövning och Socialtjänstlagen samt erfarenhet av arbete inom politiskt styrd organisation. Goda kunskaper i IBIC är meriterande.

B-körkort är ett krav för uppdraget. 

Som person tror vi att du är relationsskapande och att du samarbetar väl med din omgivning. Du har förmåga att organisera ditt arbete med ett analytiskt öga och du jobbar utifrån ett prestigelöst förhållningssätt. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vilka är vi?

Vi på förvaltningen för Vård och Omsorg är 1200 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet, ger våra invånare omsorg och sjukvård – hemma eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga formar vi en god, hälsofrämjande och säker omvårdnad där livskvalitet sätts i första rummet.

Verksamheten för Myndighetsutövning inom Vård & Omsorg består av bostadsanpassning, administration och bistånd- och avgiftshandläggning.

Biståndsenheten omfattar 23 handläggare, 2 metodhandledare samt 2 enhetschefer och vi arbetar utifrån Socialtjänstlagen (SoL). Handläggarna är uppdelade i olika områden; geografiska områden, planering- och korttidsplatser.

Vi har implementerat IBIC (Individens Behov I Centrum) som arbetsmodell och med den ett kvalitetssäkringsarbete där vi fokuserar på att arbeta med gemensamma mål och metoder. Kommunen tar stora steg vad gäller utvecklingen såväl inom metoder i handläggning så som inom digital utveckling.

Intresserad?

Vi söker nu två vikarier på heltid då två av våra kollegor kommer att gå på föräldraledighet. Tillträde under april månad.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 14 februari.

Intervjuer kommer att ske tisdag 25 februari och fredag 28 februari.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Kungsbacka kommun mångfald och jämn könsfördelning. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
April

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/22


Publicerat
2020-01-15

Sista ansökningsdag
2020-02-14


Kontakt

Sofia Wirdmo , 0300- 83 58 53Logga in och ansök Tillbaka