Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Projektledare sökes till Lokalförsörjning

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som projektledare hos oss

Du får en bred och varierande roll där du arbetar nära våra verksamhet och samarbetspartners för att ta till vara deras intressen inför och under projekt.

Du företräder kommunen genom att ha rollen som hyresgästombud gentemot externa hyresvärdar. Du jobbar i projektets olika faser där du i tidigt skede sammanställer funktionskrav på lokalen som du bevakar under genomförandefasen. Du ansvarar också för att samordna kommunens egna entreprenader. Tillsammans med sakkunniga inom hyresavtalsområdet företräder du kommunen i förhandlingar med hyresvärdar.

I rollen ingår också att projektleda flyttar som innebär upprättande av projektorganisationen, budget och tidplan. Arbetsuppgifterna består i att samordna besked, upprätthålla kontakten med berörda verksamheter och ansvara för egna entreprenader för att skapa ett hållbart flöde i processen.

Du arbetar självständigt inom ditt ansvarsområde men i nära samarbete med dina närmaste kollegor.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller erfarenhet inom samhällsbyggnad. Du ska ha erfarenhet av att driva flyttprojekt på egen hand samt några års erfarenhet av projektledning av inhyrningsprojekt. Det är meriterande om du arbetat i offentlig förvaltning eller annan likställd större organisation. Har du erfarenhet av avtalsdiskussioner med hyresvärdar och har insikt i fastighetsekonomi är det meriterande. Körkort är ett krav. 

Som person visar du omdöme och kan göra avvägningar kring ekonomi, tid kvalitet och risker. Du är strukturerad och har god förmåga att driva och avsluta dina åtaganden. Dessutom trivs du med att arbeta i grupp och förstår vikten av nära samarbeten för att kunna leverera nytta för kommunen. Du kommer att ha många kontaktytor varför det är viktigt med ett relationsskapande arbetssätt, samt att du har god kommunikativ förmåga såväl i tal som skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Lokalförsörjning

Verksamhetens uppdrag är att tillgodose kommunens behov av förändrade verksamhetslokaler. Vi ansvarar för planeringen av kommunala verksamhetslokaler och driver projekt från tidiga utredningsskeden till inflyttningsklar lokal. I vårt uppdrag ingår också att projektleda inhyrda lokaler, flyttprojektledning samt att säkerställa leveranser av inredning och utrustning. Vår grupp består idag av 13 projektledare med varierande bakgrund som kompletterar varandra kunskaps- och erfarenhetsmässigt. Här jobbar människor som drivs av att skapa samhällsnytta och som gärna arbetar i team för att lära av varandra. Vi värdesätter en hanterbar arbetssituation, hög trivsel och stor arbetsglädje där varje medarbetare förstår sin roll och vilka mål vi tillsammans strävar efter. Vi jobbar i moderna lokaler på kort promenadavstånd till Kungsbacka resecentrum.

Lokalförsörjning en är del av Service förvaltningen som du kan läsa mer om via länken: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Kommunens-organisation/Forvaltningar/Service/ 

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder också en utvecklande arbetsplats där vi som arbetsgivare anstränger oss för att du skall få arbeta med det du brinner för. Läs mer om hur det är att arbeta hos Kungsbacka kommun via länken: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan senast torsdagen 30 januari 2020 så återkommer vi till dig.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/25


Publicerat
2020-01-14

Sista ansökningsdag
2020-01-30


Kontakt

Christian Söderling, rekryterare, 0300-83 30 29

Maria Rosenberg, verksamhetschef, 0300- 83 44 30Logga in och ansök Tillbaka