Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Skolsköterska

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du en skolsköterska som trivs att arbeta såväl självständigt som i lag för att förbättra elevhälsan?

Hos oss jobbar vi med vår arbetsplatskultur utifrån fyra hörnstenar; Vi levererar, Vi välkomnar, Vi samarbetar och Vi tänker nytt. 

Om Björkris förskola och skola

Björkris förskola och skola ligger i det nybyggda området Björkris som ligger bredvid Hede Outlet. Det är en förskola, skola och fritidshem i ett gemensamt hus där vi lägger lika stor vikt vid omsorg, fostran och lärande där såväl barnen som våra medarbetare har en varm, vänlig och harmonisk dimension. Läs mer om oss, här.

Om Gullregnskolan

Gullregnsskolan är en grundskola för årskurs F-3 och skolbarnsomsorg. Skolan ligger naturnära i centrala Kungsbacka och tillhör pedagogiskt område Centrum. På skolan finns cirka 200 elever fördelade på 8 klasser och 3 fritidshem. Läs mer om oss, här.

Barn- och Elevhälsan grundläggande synsätt är att skapa miljöer som främjar lärande, god allmän utveckling och god hälsa hos varje barn och elev. Vi vill att våra barn och elever rustas för livet och genom att driva och utveckla elevhälsoarbetet ska vi visa vägen framåt. Vi är ett brett team med skolsköterskor, kurator, psykolog, logoped och specialpedagog. Vårt mantra är att vi tillsammans ska lösa problemen som kan uppstå i vardagen och vi söker nu efter en ny kollega att förstärka vårt lag med.

Rollen som skolsköterska hos oss

Som skolsköterska arbetar du för elevhälsans medicinska insats (EMI) där även skolläkaren ingår. Vi har ett förebyggande hälsoarbete och dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:

Hålla hälsosamtal. Genomföra hälsoundersökningar i vissa årskurser. Uppföljning av kontrollelever. Ha skolläkarmottagning. Ansvara för vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet. Visst administrativt arbete såsom: dokumentation i elevhälsans digitala dokumentationssystem PMO och rekvirera journaler.

I din vardag ingår du i ett tätt tvärprofessionellt samarbete med elevhälsan som också består av specialpedagog, kurator, psykolog och rektor. Du kommer även samarbeta med skolsköterskorna från närliggande skolor och kan erbjudas professionell handledning. 

Din profil

Vi ser att du som söker till tjänsten är en legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av elevhälsoarbete och dokumentation i digitala verktyg såsom PMO. Samt att du sedan tidigare har intresse och god insikt i skolans uppdrag. 

Som person är bra på att arbeta självstängt och tar ansvar för att planera och organisera ditt arbete efter verksamhetens behov. Vidare gillar du att samarbeta med andra och har därmed en god samarbetsförmåga då du kommer verka inom flera arbetslag. Som skolsköterska är det viktigt att du har en god förmåga att möta, lyssna och handleda människor i olika situationer för att stödja barnen och eleverna utifrån varje persons unika förutsättningar. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75-80% med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är fördelad på Björkris skola och Gullregnsskolan. Basen är förlagd till Björkris skola. Sista ansökningsdagen är 7 februari och vi ser fram emot din ansökan till oss. 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
75-80%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/27


Publicerat
2020-01-14

Sista ansökningsdag
2020-02-07


Kontakt

Christina Heed, Rektor, 0300- 83 64 28Logga in och ansök Tillbaka