Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärartrainee i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi är övertygade om att modiga och skickliga ledare i våra lärmiljöer är en förutsättning för att alla barn och ungdomar skall ges möjlighet att välja sin framtid! Därför vill vi anställa Sveriges bästa blivande lärare, lärare i världsklass, och tror att det kanske är just Du!

Kungsbackas lärartraineeprogram ger dig chansen att vässa dina kompetenser innan du får din lärarlegitimation, du får betalt under tiden och en garanterad anställning i Kungsbacka kommun när du är färdig med din utbildning - hur låter det?

Programmets mål

Ambitionen med programmet är att möta varje deltagares optimala utvecklingspotential. Vi gör detta genom att erbjuda utmaning, stimulans och utveckling, precis som vi vill att Du skall göra med dina framtida barn och elever.

Innehållet i utbildningen kommer att skräddarsys efter behov hos såväl grupp som individ. Utifrån erfarenhet vet vi att ämnen som ledarskap, konflikthantering och digitala lärprocesser, liksom formativa bedömningar och feedbackmodeller har varit uppskattade delmoment för våra nuvarande traineer. Detta tillsammans med praktiska övningar som att leda föräldramöten och undersöka lärmiljöer kan komma att bli en spännande utgångspunkt för vår agenda.

Programmet kommer att kräva engagemang utöver ordinarie tider, en vilja att växa och en ambition om att utvecklas dag för dag. Vi arbetar aktivt med att spetsa det som redan är bra, men framförallt vågar jobba med det som i vardagen kommer att bli dina utmaningar. Vi sätter därmed ett unikt fokus på en rad av skolans viktigaste och aktuella frågor.

Din profil

Vi söker dig som brinner för ditt yrkesval och som under hösten 2020 påbörjar eller går ditt sista utbildningsår på Förskollärar-, Grundskollärar- eller Ämneslärarprogrammet (inriktning mot ett eller flera av de 17 grundskolleämnena). Vi söker dig som är modig nog att ifrågasätta normer, flexibel nog att verka i förändring, och trygg nog att utmana dig själv i din blivande roll som pedagog.

Du är studenten som visar goda kunskaper i både tal och skrift, som jobbar ständigt på dina nätverk, och ser omvärldsbevakning som en naturlig del av livet. För dig är samarbete en förutsättning för utveckling och du vill självklart leverera i traineeprogrammet med såväl engagemang som vetgirighet.

Tror vi på dig? Tror du på oss? Är vi rätt för varandra?

Vi erbjuder

  • Ett deltagande i ett unikt traineeprogram som rustar dig för framtiden.
  • En ersättning motsvarande den tid som programmet tar i anspråk, ca 10% av en heltidsanställning.
  • En garanterad anställning i Kungsbacka kommun efter genomförd utbildning, godkänd lärarexamen och legitimation.

Kungsbacka kommun tar ansvar för alla kostnader direkt kopplade till trainee­programmet.

Om vi är rätt för varandra tror vi att din nyfikenhet gör att du snabbt fattar pennan och skriver en ansökan redan idag, dock senast 15 april-2020! Varmt välkommen på en riktigt spännande resa tillsammans med oss!

Läs mer om vårt traineeprogram för lärarstudenter här: https://bit.ly/2Fua9Cv

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
ht-2020

Löneform
Avtal

Antal lediga befattningar
20

Sysselsättningsgrad
10%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/51


Publicerat
2020-01-31

Sista ansökningsdag
2020-04-15


Kontakt

Maria Stjernström, rekryteringscenter, 0300- 83 71 11

Vanja Winroth, HR-generalist, 0300- 83 42 47

Anna Winsenius, rekryteringscenter, 0300- 83 71 14

Håkan Kollberg Winsnes, utvecklingsledare. , 0300- 83 67 08, hakan.kollberg-winsnes@kungsbacka.Logga in och ansök Tillbaka