Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Enhetschef till Dricksvatten, Förvaltningen Teknik

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

För att möjliggöra och bidra till Kungsbackas samhällsutveckling anpassar vi vår organisation och utökar verksamheten med fler enheter. Vi söker därför en chef med stort intresse för samhällsbyggnad, hållbarhet och ledarskap.

Rollen som enhetschef hos oss

Som enhetschef för vårt dricksvatten ansvarar du för att planera drift och underhåll av våra vattenverk och övriga anläggningar för produktion och distribution av vatten. Du deltar i planering av utökat vattenuttag och andra projekt inom dricksvatten tillsammans med kollegor inom andra enheter, i första hand inom verksamheten och förvaltningen men även med andra förvaltningar i kommunen. I rollen ingår även kontakt med entreprenörer och samarbete med andra kommuner.

Enheten ansvarar för den kommunala vattenproduktionen inom Kungsbacka kommun utifrån gällande lagstiftning, livsmedelsverkets krav på vattenkvalité och gällande säkerhetskrav.
Som enhetschef ansvarar du för 9 kollegor med olika kompetenser såsom arbetsledare, elektriker, it-tekniker och drifttekniker.

Din profil

Vi söker dig som har ledarerfarenhet med ansvar för medarbetare. Du har en universitet-/ högskoleutbildning inom verksamhetsområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Vidare har du erfarenhet från planering av verksamheter som enheten ansvarar för enligt ovan. Har du erfarenhet från offentlig förvaltning är det ett plus.
Du är en person som tar initiativ till utveckling och möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt och som ledare får du andra att vilja och våga. Du uppvisar mod och genom ditt ledarskap skapar du möjligheter för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka.

Medarbetarna är din viktigaste resurs och ditt sätt att möta andra med värme, energi och respekt skapar entusiasm och arbetsglädje. Genom ditt ledarskap bidrar du till en positiv och attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till samarbete och utveckling.

Som ledare är du ett föredöme och lyfter fram de värderingar som vår verksamhet utgår från och vägleder dig mot dem när du fattar beslut. Du kan tydliggöra övergripande mål och förväntningar kring ditt och verksamhetens uppdrag. Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift för att kunna kommunicera både intern och externt samt för att etablera och bibehålla goda samarbeten med olika aktörer och verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att brinna för miljö och teknik. Du får en arbetsplats där du kan påverka, göra skillnad och att ta ansvar. Vi hjälper varandra och har roligt tillsammans. Hos oss får alla chefer gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”(UL). Dessutom, ett gemensamt introduktionsprogram för att du skall känna dig väl förberedd på uppdraget. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Tjänsten är tillsvidare på heltid med start enligt överenskommelse.

Är du intresserad?

Roligt! Välkommen med din ansökan senast den 1 mars 2020. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta oss enligt nedan!

Om oss på förvaltningen för Teknik

Vi bygger ut och anpassar vår infrastruktur med gator, vägar, parker och ledningsnät för VA och bredband för att möjliggöra för fler invånare i vårt framtida Kungsbacka. Vi har en hög takt i utbyggnaden av infrastruktur där vi tillsammans med andra förvaltningar bidrar till att vår kommun är en bra plats att bo, leva och verka i. Vi vill bidra till vackra och trygga miljöer där människor vill vistas och där vi kan mötas. Vattnet är en av våra viktigaste resurser och vi arbetar hårt med att värna om våra sjöar, vattendrag och vårt hav.
Vi på Teknik vill vara en föregångare genom att vi tänker nytt och levererar riktigt bra tjänster och miljöer till våra invånare samtidigt som vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas på en arbetsplats med högt fokus på samarbete. Förvaltningen förändrar sin organisation och kommer att organiseras i två huvudverksamheter: Vatten & Avfall samt Trafik & Utemiljö. Utöver dessa finns stödjande enheter och en Projektavdelning som utför entreprenadprojekt på uppdrag av verksamheterna.

# LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/69


Publicerat
2020-02-11

Sista ansökningsdag
2020-03-01


Kontakt

Bengt Gustafsson, Tf Verksamhetschef, 0300- 83 43 43Logga in och ansök Tillbaka