Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Speciallärare alternativt specialpedagog till centrala Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Hålabäcksskolan planerar framtid; bygger om och tänker nytt. Nu har du möjlighet att vara med och påverka din arbetsmiljö. Häng på!

Rollen som speciallärare/specialpedagog hos oss

På Hålabäcksskolan håller vi på att arbeta fram vår nya riktning. Lärandet står i fokus och vår strävan är att ständigt utveckla våra lärstrategier, samarbeta, skapa mening och lyckas. Vi tar gemensamt ansvarar och samarbete är en nyckelfaktor. 

Specialläraren/specialpedagogen:

 • ingår i skolans elevhälsoteam.
 • tänker nytt och har en drivande roll i verksamhetens utveckling.
 • förankrar det pedagogiska arbetet i vetenskap och beprövad erfarenhet.
 • samarbetar i olika konstellationer och arbetar självständigt.
 • är analytisk och agerar med kraft.
 • ser praktiska lösningar på pedagogiska problem och arbetar systematiskt för en ökad måluppfyllelse.
 • är ett viktigt stöd för lärarna i genomförandet av pedagogiska utredningar och ansvarar för åtgärdsprogrammen.
 • handleder personal med fokus på att verksamheten skall möta alla elever utifrån deras behov.
 • arbetar med personal, direkt i klass, i mindre grupper eller tillsammans med enskilda elever.
 • har ett nära samarbete med elevernas vårdnadshavare.
 • är tydlig och skapar hållbara relationer.

 

Din profil

Nu vänder vi och våra elever oss till dig som har lärarlegitimation och är speciallärare eller specialpedagog. Du har erfarenhet av att ha arbetat tillsammans med elever 13-16 år.

Som speciallärare/specialpedagog är du kreativ och entusiasmerande med en positiv syn på varje elevs unika förmågor. Ditt ledarskap kännetecknas av engagemang och delaktighet. Du är tydlig i din kommunikation och skicklig på att samspela med såväl elever, kollegor och anhöriga. Du skapar hållbara relationer som bygger på ömsesidig respekt. Att samarbeta är en självklarhet för dig.

Mer om oss

Hålabäcksskolan erbjuder en nytänkande och kreativ lärmiljö för såväl elever som personal. Vi är en 4-9 skola med gott renommé, en tredjedel av våra cirka 330 eleverna har sökt sig hit från andra delar av Kungsbacka kommun. Det centrala läget bjuder tillgång till bland annat kulturhuset Fyren, kommunens idrottsanläggningar men även natur inpå knutarna. Skolan genomsyras av ett välkomnande klimat; vi ser varandra, vi hälsar på varandra, vi gör det där lilla extra för skolan och för varandra. Vår styrka ligger i det kollegiala och tvärprofessionella samarbetet.

Just nu befinner vi oss i slutfasen av en omfattande ombyggnad av skolans lokaler. Arbetet påbörjades i januari 2019 och kommer att vara klart till höstterminsstarten 2020. Som speciallärare eller specialpedagog är du med i utformningen av din framtida arbetsmiljö.

Vårt mål på förvaltningen Förskola och Grundskola är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. 

Erbjudande

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid/heltid (semestertjänst) med tillsättning 3 augusti eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020.

Läs gärna mer om våra förmåner, här.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
3 augusti eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
80-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/73


Publicerat
2020-02-10

Sista ansökningsdag
2020-03-01


Kontakt

Rektor Jerry Spekal, 0300- 83 45 60

Rektor Eva Ring, 0300- 83 45 55Logga in och ansök Tillbaka