Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Stödassistenter till daglig verksamhet, sommaren 2020

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som stödassistent hos oss

Daglig verksamhet erbjuder stöd till vuxna med funktionsvariationer inom LSS. Som stödassistent hos oss arbetar du med att stödja och motivera deltagaren till en meningsfull sysselsättning. Vi arbetar efter tre metoder, tydliggörande pedagogik, alternativ och kompletterande kommunikation samt lågaffektivt bemötande. Daglig verksamhet består av 20 olika grupper där majoriteten av grupperna finns i Kungsbacka centralort med gångavstånd till buss och tågstation. En grupp är placerad i Fjärås. 

Att arbeta som semestervikarie i daglig verksamhet innebär att du kommer att stödja och motivera deltagarna i deras aktiviteter och arbeta utifrån deras individuella behov. Aktiviteterna kan till exempel vara förpackningsarbete, vaktmästerisysslor, hantverk, musik och olika former av sinnesstimulering.

Din profil

Vi söker dig som är minst 18 år och har en gymnasial utbildning med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid, pedagogik eller psykiatri. Det är meriterande om du har en YH-utbildning eller annan efter gymnasial utbildning med inriktning mot målgruppen samt B-körkort. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med målgruppen, gärna både på daglig verksamhet och på boende med särskild service.

Som person är du flexibel och tycker om ett varierande arbete. Du är lyhörd för andras behov och har förmåga att skapa goda relationer till deltagare, och dina kollegor. Du är initiativtagande och förutsätts kunna arbeta självständigt samt ta ansvar för ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer om oss

Vi på förvaltningen för Individ & Familjeomsorg ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar för sommaren 2020 med tillsättning enligt överenskommelse.

Arbetet på daglig verksamhet utförs dagtid måndag - fredag, men när du söker till oss finns också möjligheten att du får arbeta på boende med särskild service. Vi ser det som en fördel att du vill arbeta på både på boende och daglig verksamhet. Arbete på boende kan medföra arbete dygnet runt.

Vår semesterplanering sträcker sig från vecka 25 – vecka 33 och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta stora delar av denna period.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan senast 30 april.

Observera att du behöver bifoga CV och personligt brev.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
5

Sysselsättningsgrad
50-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/82


Publicerat
2020-02-11

Sista ansökningsdag
2020-04-30


Kontakt

Administratör Pia Wennerbäck, 0300- 83 89 57Logga in och ansök Tillbaka