Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Handledare till Kungsbackas gymnasieskolor

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker två handledare som har förmåga att stötta och skapa goda relationer med framför allt elever, men även med vårdnadshavare och övrig personal på skolan.

Om oss

Både Elof Lindälvs gymnasium och Aranäsgymnasiet är en modern gymnasieskola med breda utbud av program. Skolorna ligger centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd till pendeltåg och busstation. Båda gymnasieskolorna har omkring 1500 elever och här finns högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Skolorna är indelade i fem skolenheter vardera som leds av varsin rektor. Det finns också en gymnasiechef som övergripande leder Kungsbackas tre kommunala gymnasieskolor och en biträdande gymnasiechef som ansvarar för elevhälsa, bibliotek och administration.

Rollen som handledare hos oss

I rollen som handledare kommer du att stödja personal och elever när det gäller såväl studier som sociala frågor, och ditt uppdrag är att i första hand att arbeta förebyggande och främjande. Uppdraget kommer att innebära arbete i klassrummen tillsammans med lärarna, men även med mindre grupper av elever och med enskilda elever på individnivå. Vidare kommer du att vara en trygg vuxen på skolans sociala ytor. Du kommer att ingå ett lärararbetslag och samarbeta med enhetens elevhälsoteam.

Din profil

Vi ser att du som söker har erfarenhet av arbete med ungdomar. Det är meriterande om du är utbildad socialpedagog, beteendevetare eller stödpedagog.

För att lyckas i rollen behöver du vara stabil, självgående och relationsskapande. Du har lätt för att samarbeta och kan arbeta lösningsfokuserat och självständigt utifrån elevens bästa. Vi ser också att du har förmåga att inspirera andra, har en empatisk förmåga och har förståelse för vad det innebär att jobba i en målstyrd verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intresserad?

Kul! Vi erbjuder två visstidsanställningar på 80% med tillträde så snart som möjligt, fram till 18 december 2020. Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 1 mars 2020.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier. Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
80%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/83


Publicerat
2020-02-11

Sista ansökningsdag
2020-03-01


Kontakt

Anna Wallergård, Rektor, 0300-83 32 11

Pernilla Vilumsons, Rektor , 0300-83 34 31Logga in och ansök Tillbaka