Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Elevassistent till Kollaskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Kollaskolan i Kungsbacka behöver komplettera med en ytterligare elevassistent och vi söker efter en kreativ elevassistent som kan och vill verka för alla elevers lika tillgång till undervisning och omsorg.

Rollen som elevassistent hos oss

I rollen som elevassistent är du en del av ett team som jobbar kring en klass. Du underlättar elevers inlärningssituationer och är en nyckelperson för att elevers skoldag och fritidstid ska fungera bra. Du arbetar både i helklass, mindre grupper och individuellt med elever, i samarbete med lärare och andra elevassistenter samt enskilt.

Här har du möjlighet att söka arbete som vill arbeta utifrån att det ges förutsättningar till att inte bara inte bara stödja enskilda elever utan också möjlighet att utvecklas själv.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha tidigare arbetserfarenhet som elevassistent och ha erfarenhet från arbete i grundskola. Det är meriterande om du har erfarenhet och utbildning inom närliggande områden – företrädesvis för barn och unga främst inom årskurs 1 – 3. Kunskap och erfarenhet kring arbete kring autismspektrumtillstånd och olika funktionsnedsättningar samt arbete inom flexgrupp är meriterande.

Som person bör du vara inriktad på barnens bästa i ditt arbete, du bör kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du kan vara flexibel i tanke och handling. Positivt är om du har kunskap eller intresse kring något av områden kring helhetssyn och välmående. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Kollaskolan

Kollaskolan är en F-9 skola i centrala Kungsbacka, med närhet till skog och hav. Vårt läge nära centrum gör oss lättillgängliga via bilvägar och kommunala färdmedel för resande både till och från Kungsbacka och Göteborg.

Vår skola arbetar utifrån barnets hela dag, där social kompetens och lek ses som viktiga delar i barnets hela lärande, vilket gör elevassistentens roll viktig. Hos oss har du som elevassistenten en tydlig och självklar funktion och såväl vuxnas som barns lika värde är en självklarhet.

Vi hävdar ett inkluderande arbetssätt, där vi ger alla elever förutsättningar att lära och utvecklas och för att ge barn goda förutsättningar. I detta sammanhang blir din roll som elevassistent ännu mer markerad. Skolan är verksam inom Välmående Ger Resultat, som är en satsning för barnets välmående och bygger på en helhetssyn kring lärande och hälsa.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en (ev. två) tillsvidareanställning på 80-100%, sysselsättningsgraden kan komma att anpassas. Du är varmt välkommen att söka redan idag då vi kommer genomföra urval och intervjuer löpande, sista ansökningsdagen är 8 mars.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
80-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/94


Publicerat
2020-02-12

Sista ansökningsdag
2020-03-08


Kontakt

Lena Asp, 0300-83 54 76Logga in och ansök Tillbaka