Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

VA-ingenjör med projekteringsinriktning till förvaltningen Teknik

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Brinner du för projektering och samhällets infrastruktur?

Kungsbacka är en expansiv kommun och vi behöver skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Framöver kommer vi att genomföra stora och spännande projekt inom trafik och utemiljö, så som nybyggnation av parker, gång- och cykelvägar samt underhåll av befintligt gatunät. Vi har även en progressiv utbyggnadstakt av VA i befintliga områden och dimensionerar upp befintligt ledningsnät successivt. 

Rollen som VA-ingenjör inom vatten och avlopp hos oss

Som VA-ingenjör i Kungsbacka kommun ligger fokus på projektering och dimensionering av vårt VA-ledningsnät, tryckstegringsstationer och pumpstationer. Exempel på andra uppgifter är modellering av VA-ledningsnät och i investeringsprojekt. Du kommer att få en varierande vardag där du är involverad i snabba problemlösningar och du kommer även få vara delaktig i strategiska beslut.

Dina kontaktytor är flera så som projektledare, byggledare, driftorganisationen, andra förvaltningar, konsulter, fastighetsägare och myndigheter.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas som projektör och utredare utefter vad du är intresserad av. Du får kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter och vet att vi gör nytta.

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad med god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du är ansvarstagande, har ett professionellt förhållningssätt, tar egna initiativ och hanterar komplexa problem på ett effektivt och klokt sätt. Du arbetar bra tillsammans med andra och delar gärna med dig av din kunskap. Du uttrycka dig välformulerat i det svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser att du har en relevant högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, alternativt flerårig erfarenhet att arbeta som VA-projektör inom annan bransch. B-körkort är ett krav.

Du har en bred kunskap och förståelse om vatten och avlopp i kommunal verksamhet, alternativt har en gedigen erfarenhet av att arbeta som VA-projektör inom annan bransch. Har du kunskap om AMA anläggning, arbetat som projektledare eller inom offentlig verksamhet är detta meriterande.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade kollegor med stor erfarenhet inom utbyggnad av infrastrukturen. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och stimulerande arbetsuppgifter.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Roligt! Ansök senast måndagen 13 april 2020 så återkommer vi till dig. 

Om Teknik och Projektledningsavdelningen

På förvaltningen för Teknik arbetar idag cirka 220 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Förvaltningen ansvarar bland annat för gator, gång och cykelvägar med tillhörande, gatubelysning, allmänna platser och parker, vatten/ avlopp, återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Kort sagt: vi gör vardagen lite enklare för kommunens invånare!

På vår enhet Projektledning är vi tolv personer som arbetar som projektledare och projektörer. Vårt arbetsfält är Trafik och Utemiljö, Vatten och Avlopp samt Bredband.  Vi är givmilda med att dela med oss av våra goda kunskaper och ser framemot att få dela med oss av vår kunskap till dig.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/154


Publicerat
2020-03-24

Sista ansökningsdag
2020-04-13


Kontakt

Rekryterare Christian Söderling, 0300-83 30 29

Enhetschef Fredrik Fransson, 0300-83 89 10Logga in och ansök Tillbaka