Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Projektledare inom trafik och utemiljö till förvaltningen Teknik

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Brinner du för projektledning och samhällets infrastruktur?

Kungsbacka är en expansiv kommun och vi behöver skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Framöver kommer vi att genomföra stora och spännande projekt inom trafik och utemiljö, så som nybyggnation av parker, gång- och cykelvägar samt underhåll av befintligt gatunät. 

Rollen som projektledare inom trafik och utemiljö hos oss

I denna roll utlovar vi en dynamisk vardag med olika arbetsuppgifter, som både är av operativ och strategisk karaktär. Som projektledare hos oss ligger fokus på att driva och ansvara för investerings- och utvecklingsprojekt från start till mål. Projekten har varierande storlek och grad av komplexitet, från att bygga en busshållplats till utbyggnad av infrastruktur och grönytor i ett stort exploateringsområde. I rollen förväntas du att presentera resultat, beslutsunderlag och utredningar för politiker och förvaltningsledning. Du arbetar under stort eget ansvar med god möjlighet till utveckling inom ämnesområdet.

Dina kontaktytor är flera, så som med projektörer, byggledare, driftorganisationen, andra förvaltningar, konsulter, fastighetsägare och myndigheter.

Din profil

Vi söker dig som är drivande, noggrann och har ett professionellt förhållningssätt till din omgivning. Du har förmåga att ta egna initiativ och hanterar komplexa problem på ett klokt sätt. Vi ser att du organiserar arbetet väl och kan prioritera uppgifter när situationen kräver. Du visar mod att fatta beslut efter din övertygelse samt har förståelse för hur olika delars betydelse påverkar resultatets helhet. Vidare anpassar du ditt bemötande efter mottagaren, i svenska tal och skrift. Naturligtvis ser du laget före jaget och du kan därtill skapa delaktighet, vilket får dina medspelare att samverka. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser att du har en relevant högskoleexamen eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, alternativt flerårig erfarenhet av projektledning avseende trafik och utemiljö, som konsult eller inom offentlig verksamhet.

B-körkort är ett krav.

Du har en bred erfarenhet om trafik och utemiljö i kommunal verksamhet, alternativt har en gedigen erfarenhet av att arbeta som teknisk projektledare inom annan bransch. Har du kunskap om entreprenadjuridik, arbetat som projektör eller inom offentlig verksamhet är detta meriterande.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade kollegor med stor erfarenhet inom utbyggnad av infrastrukturen. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och stimulerande arbetsuppgifter.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www. kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Roligt! Ansök senast 13 april 2020 så återkommer vi till dig. 

Om Teknik och Projektledningsavdelningen

På förvaltningen för Teknik arbetar idag cirka 220 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Förvaltningen ansvarar bland annat för gator, gång och cykelvägar med tillhörande, gatubelysning, allmänna platser och parker, vatten/ avlopp, återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Kort sagt: vi gör vardagen lite enklare för kommunens invånare!

På vår enhet Projektledning är vi tolv personer som arbetar som projektledare och projektörer. Vårt arbetsfält är Trafik och Utemiljö, Vatten och Avlopp samt Bredband.  Vi är givmilda med att dela med oss av våra goda kunskaper och ser fram emot att få dela med oss av vår kunskap till dig.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/159


Publicerat
2020-03-24

Sista ansökningsdag
2020-04-13


Kontakt

TF enhetschef Fredrik Fransson, 0300-838910

Rekryterare Anna Winsenius, 0300-837114Logga in och ansök Tillbaka