Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Fritidspedagog sökes till Björkris förskola och skola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som fritidspedagog hos oss

På Björkrisskolan arbetar vi med att skapa ett varmt, vänligt och harmoniskt klimat. Vi uppmuntrar till relationsbyggande genom att skapa många möjligheter för spontana möten. Vi erbjuder parallella och samverkande upplevelser för alla fem sinnen som barn naturligt använder sig av i lek, lärande och utforskande. Vi försöker anpassa oss till barnens behov och uppmuntrar till gemenskap och konstruktion på olika plan. Vi underlättar också dokumentationen av barnens och pedagogernas berättelser i vardagen.

Tillsammans arbetar vi för våra mål som bland annat innebär att barnen erbjuds möjlighet att kunna använda olika språkliga uttryck i sitt lärande och att elevers inflytande är i centrum för vår verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare skolbarnomsorg/fritidspedagog.

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt att möta eleverna genom att i ditt arbete gestalta positiva förväntningar på dem. Samarbetsförmåga och ett starkt engagemang som förenar omsorg om barnen med didaktisk förmåga är viktiga kvaliteter. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Viktigt är att du som person kan arbeta coachande mot elever som är behov av stöd.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Björkris förskola och skola ligger i det nybyggda området Björkris som ligger bredvid Hede Outlet. Det är en förskola, skola och fritidshem i ett gemensamt hus där vi lägger lika stor vikt vid omsorg, fostran och lärande där såväl barnen som våra medarbetare har en varm, vänlig och harmonisk dimension.

Barn- och Elevhälsan grundläggande synsätt är att skapa miljöer som främjar lärande, god allmän utveckling och god hälsa hos varje barn och elev. Vi vill att våra barn och elever rustas för livet och genom att driva och utveckla elevhälsoarbetet ska vi visa vägen framåt. Vi är ett brett team med skolsköterskor, kurator, psykolog, logoped och specialpedagog. Vårt mantra är att vi tillsammans ska lösa problemen som kan uppstå i vardagen och vi söker nu efter en ny kollega att förstärka vårt lag med.

På Björkris skolan har alla lärare semestertjänst, vilket innebär att du arbetar 40h i veckan.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100 % med start i augusti 2020.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 15 april 2020.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Augusti 2020

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/170


Publicerat
2020-03-18

Sista ansökningsdag
2020-04-15


Kontakt

Rektor Christina Heed, 0300- 83 64 28Logga in och ansök Tillbaka