Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Yrkeslärare/Instruktörer sökes till Transportutbildningen på Elof Lindälv

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker nu två nya kollegor till Transportutbildningen.

Rollen som lärare hos oss

Fordons- och transportprogrammet är ett yrkesprogram som handlar om att lära ut de kunskaper som behövs för att arbeta som lastbilschaufför.

Som lärare/instruktör hos oss kommer du att jobba i ett arbetslag med framåtanda och engagemang! Ni kommer tillsammans att planera, utföra och utvärdera den pedagogiska undervisningen. Du ser därför dig själv som en del av en större helhet där alla bidrar till att eleverna får bästa möjlighet att lyckas med sina studier, utifrån individuella förutsättningar.

Din profil

Vi söker dig med examinationsrätt eller lärarlegitimation för gymnasieskolan. Har du en gedigen yrkeserfarenheter samt behörighet för verksamhetsområdet så är det en fördel. Erfarenhet av logistik och arbetsledning är en merit.

Vi ser det som en självklarhet att du sätter lärandet i centrum, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att inspirera andra, utveckla dina ämnen och förstår vad det innebär att jobba i en målstyrd verksamhet. Känner du igen dig? Då är du välkommen att bli en av oss!

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Elof Lindälvs gymnasium är beläget centralt i Kungsbacka med 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum och nära till populära lunchrestauranger samt shoppingcenter. Skolan har omkring 1400 elever och här finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram. Vår verksamhet är indelad i fem skolenheter med en verksamhetschef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. Alla lärare ingår i lärararbetslag formade runt de olika programmen. Läs gärna mer om oss här!

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 30 april.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/194


Publicerat
2020-03-24

Sista ansökningsdag
2020-04-30


Kontakt

Rektor Bonny Wernersson, 0300- 83 35 11Logga in och ansök Tillbaka