Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Slöjdlärare åk 3-9 till trevliga Åsa Gårdsskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som slöjdlärare hos oss

I uppdraget ingår undervisning i slöjdämnet för åk 3-9. Undervisningen sker i grupper om 12-16 elever. Du kommer att ingå i Söders arbetslag, ett drivet, kompetent och engagerat arbetslag där det är högt till tak och samarbetet präglas av synen att det är ”vi och våra barn” och “laget före jaget”. Du kommer även samarbeta med de andra arbetslagen utifrån att du också under visar elever i år 3-6.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i slöjd för åk 3-9 eller med en gedigen kompetens och erfarenhet i att undervisa i ämnet.

Vi vill att du är kompetent, självständig, flexibel, tydlig och kreativ. Du ska vara trygg i din yrkesroll, ditt ledarskap och i ditt uppdrag så att du kan erbjuda en varierad, intresseväckande och flexibel undervisning. Du bör ha erfarenhet av att undervisa och arbeta inkluderande. Vi vill att du ska ha ett gott förhållningssätt, möta alla elever med nyfikenhet utifrån var och ens behov samt vilja samarbeta med kollegor i arbetslaget kring ”vi och våra barn”. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig? Då är du den vi söker. Gör dig redo för en spännande och utvecklande resa tillsammans med oss!

Om oss

Åsa Gårdsskola ligger nära västkustens salta klippor med långgrunda sandstränder. Vi är en utmärkt arbetsplats för dig som vill jobba nära lugnet, men också med närhet och goda kommunikationsmöjligheter till större städer som Kungsbacka, Göteborg eller Varberg.

Åsa Gårdsskola är en f-9 skolan med drygt 370 elever och 45 medarbetare. Skolan är mitt inne i en spännande fas där vi deltar i ett 3-årigt projekt med intraprenad som driftsform. Intraprenad är en driftsform som får det bästa från två värdar, tryggheten från den kommunala förvaltningen men också kreativiteten och drivet från den vinstdrivande friskolan.

Vår ambition är att lärandet ska gå som en röd tråd från förskolan upp till skolår 9 och vårt fokus ligger på hur individen bäst tar till sig kunskap. Vi har en helhetssyn på lärandet, vilket syns i att vi fokuserar på de 3 delarna; ämneskunskaper, lärandeprocesser och socialt samspel. Skolan och undervisningen ska vara utformad så att den främjar alla elevers utveckling, att de kan påverka sitt eget lärande, träna förmågor för att behärska morgondagens utmaningar och få nödvändig kompetens att leva och verka i ett framtida samhälle. Varje elev skall få möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i vår verksamhet. Eleven ska få träning i att planera sitt eget arbete samt ta ansvar för sig själv och sin omgivning. Vi arbetar aktivt med att eleverna steg för steg utvecklas till självständiga och ansvarskännande individer.

Läs mer om vårt arbete och vår skola på vår hemsida, klicka här

Vårt erbjudande och övrig information

Vi kan erbjuda en tillsvidaretjänst på 75-100 % med tillträde den 10/8 2020.

Intresserad?

Rekrytering kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 19/4 2019. Tjänsten kan komma att tas i anspråk i förvaltningens tjänsteplaneringsarbete.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
10 augusti 2020

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
75-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/197


Publicerat
2020-03-24

Sista ansökningsdag
2020-04-19


Kontakt

Rektor Carina Larsson, 0300-83 37 01Logga in och ansök Tillbaka