Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Smedingeskolan söker matematik och/ eller no-lärare åk 6-9

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du en driven, engagerad behörig matematik eller no-lärare som brinner för ett differentierat arbetssätt tillsammans med elever och kollegor? Är det relationella förhållningssättet en självklarhet i ditt arbete? Brinner du för att utveckla och lära tillsammans med elever och kollegor? Härligt, då vill vi gärna berätta om vår skola! 

Rollen som lärare hos oss

I rollen som lärare hos oss planerar, genomför och utvärderar du din undervisning både enskilt och tillsammans med kollegor. Du ingår i arbetslag och ämneslag där din kompetens är värdefull för skolans uppdrag. Hos oss har alla  elever dator och i undervisningen är det en självklarhet för dig att använda digitala verktyg för att anpassa undervisningen och göra den tillgänglig för alla. Som ett stöd i ditt uppdrag som lärare och mentor finns värdegrundspedagog, trygghetspedagog och motivationspedagog samt fyra förstelärare. Utöver det har du även tillgång till skolans elevhälsoteam och dess kompetenser.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för matematik och/eller no. Du arbetar aktivt med elevinflytande och använder digitala verktyg som en självklar del i undervisningen. Du är en tydlig ledare i klassrummet och värdesätter goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är lugn, lyhörd och ser behovet av ett gott samarbete med kollegor som en förutsättning för att eleverna ska nå sin fulla potential.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om oss på Smedingeskolan

Smedingeskolan är en 6-9-skola i Fjärås, 10 minuter väg från Kungsbacka centrum och ett stenkast ifrån avfarten från E6:an. Här går ca 400 elever och skolan präglas av arbetsglädje och gemenskap kring att hitta lösningar på våra utmaningar.

På Smedingeskolan arbetar och lär vi tillsammans för att eleverna ska nå sina mål och för att vi ska utvecklas i vår yrkesroll. Det senaste året har vi haft särskilt mycket fokus på trygghet och studiero, ledarskap i klassrummet och språkutvecklande förhållningssätt. Vi strävar emot att alla elever ska känna sig sedda och att de upplever att deras lärmiljö anpassas utifrån deras behov.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid från höstterminens start, 2020. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www. kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 8 juni. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola

Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Höstterminen 2020.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/335


Publicerat
2020-05-20

Sista ansökningsdag
2020-06-08


Kontakt

Rektor Catarina Molin, 0300-83 53 06

Enhetschef Karin Hyensjö, 0300-83 53 05Logga in och ansök Tillbaka