Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare i Tyska och Svenska sökes till Kapareskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som lärare hos oss

Kapareskolan växer och därför söker vi en ny kollega. Tjänsten utgörs av undervisning i flera grupper Moderna Språk – Tyska  - samt Svenska i flera klasser. Du kommer att ingå i ett arbetslag och arbeta i nära samarbete med kollegor. Vi tror att du liksom vi, såväl elever som personal, kommer uppleva skolan som en lugn, trygg och inspirerande arbetsmiljö.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i tyska och svenska på högstadiet. Har behörighet i fler ämnen är det meriterande.

Som person är du ansvarstagande, samarbetsvillig och självgående. Du har en god förmåga att skapa goda elevrelationer. Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Kapareskolan ligger i en traditionsrik sjöfararbygd centralt på Onsalahalvön med Kungsbacka som närmaste stad men det är inte heller långt till storstaden Göteborg. Det attraktiva läget med närhet till havet och landsbygden ger skolan stora möjligheter till aktiviteter utanför klassrummet. Vi är en högstadieskola med inalles 23 klasser i årskurserna sju till nio och svarar för den fortsatta utbildningen av de barn som tidigare gått på tre F-6 skolor i Onsala. Skolan är indelad i fyra parallella arbetslag om fem till sex klasser i varje arbetslag. Speciallärare/pedagoger utgör ett femte arbetslag. Cirka 60 personer arbetar på skolan och vi har drygt 550 elever.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start höstterminen 2020.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 10 juni 2020. Intervjuer sker löpande under annonsens publiceringstid och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/339


Publicerat
2020-05-20

Sista ansökningsdag
2020-06-10


Kontakt

Tf rektor Jens Alderblad, 0300- 83 40 19Logga in och ansök Tillbaka