Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Smedingeskolan söker lärare i slöjd

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Friluftsliv, kollegialt lärande och entreprenöriellt klimat? Välkommen till oss på Smedingeskolan!

Rollen som slöjdlärare hos oss

Som slöjdlärare i åk 6-9 ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du ingår i ett arbetslag där ni samarbetar med eleverna i fokus.  Tillsammans med dina närmaste kollegor planerar, genomför, analyserar och utvärderar ni den pedagogiska undervisningen. Du ansvarar även för slöjdsalens säkerhet och utrustning. På skolan arbetar vi i V-klass och Office 365.

I rollen som lärare hos oss ansvarar du, tillsammans med övriga pedagoger, för att ha kul på jobbet varje dag! Du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt!

Din profil

Du samarbetar med kollegor, EHT och ledning för elevernas bästa. Du betraktar dig själv som en lärande person och som en del i vårt pågående utvecklingsarbete på skolan med olika insatser för ökad måluppfyllelse.

Du har en legitimation i ämnet slöjd med inriktning mot trä och metall eller både textil och trä och metall.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om oss på Smedingeskolan

Smedingeskolan är en 6-9 skola, som ligger naturskönt i Fjärås, med goda möjligheter att åka kollektivt. Smedingeskolan består av ca 370 elever, men vi ökar. Vi är ett engagerat kollegium som tillsammans strävar efter lärande på alla nivåer. Vi jobbar aktivt för att hela tiden utöka elevernas och vårt eget lärande i både ämnesgrupper och ämnesövergripande sammanhang. Vi har naturen inpå knuten, så det finns stora möjligheter att arbeta utanför skolans väggar.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid från höstterminens start 2020. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www. kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 13 juni.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola

Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden. 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Höstterminens start 2020.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/342


Publicerat
2020-05-20

Sista ansökningsdag
2020-06-13


Kontakt

Rektor Catarina Molin, 0300-83 53 06

Enhetschef Karin Hyensjö, 0300-83 53 05Logga in och ansök Tillbaka