Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Är du vår nya kollega i So och Sv på Smedingeskolan?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Tycker du, liksom vi, att läraryrket är ett av världens viktigaste yrken? Vill du motivera, inspirera och utveckla nästa generations medborgare för att möta framtidens kompetensbehov?

Hos oss på Smedingeskolan är det roligt att jobba! Vi är nyfikna, tänker fritt och vill satsa högt genom nya kreativa metoder och pedagogiska undervisningsformer.

Genom ett coachande ledarskap kommer du att få påverka, utmanas och känna arbetsglädje. Spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo för en ny karriärresa tillsammans med oss!

Rollen som lärare hos oss

I rollen som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med övriga pedagoger för att ha kul på jobbet varje dag! Du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt!

Du samarbetar med kollegor, EHT och ledning för elevernas bästa. Du betraktar dig själv som en lärande person och som en del i vårt pågående utvecklingsarbete på skolan med olika insatser för ökad måluppfyllelse.

Din profil

Du är legitimerad grundskollärare med behörighet för de samhällsvetenskapliga ämnena eller något samhällsvetenskapligt ämne i kombination med svenska.

Du arbetar aktivt med elevinflytande och använder digitala verktyg som en självklar del i undervisningen. Du är en tydlig ledare i klassrummet och värdesätter goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är lugn, lyhörd och ser behovet av ett gott samarbete med kollegor som en förutsättning för att eleverna ska nå sin fulla potential.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om oss på Smedingeskolan

Smedingeskolan är en 6-9 skola, som ligger naturskönt i Fjärås, med goda möjligheter att åka kollektivt. Smedingeskolan består av ca 370 elever, men vi ökar. Vi är ett engagerat kollegium som tillsammans strävar efter lärande på alla nivåer. Vi jobbar aktivt för att hela tiden utöka elevernas och vårt eget lärande i både ämnesgrupper och ämnesövergripande sammanhang. Vi har naturen inpå knuten, så det finns stora möjligheter att arbeta utanför skolans väggar.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www. kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 8 juni.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola

Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/343


Publicerat
2020-05-20

Sista ansökningsdag
2020-06-08


Kontakt

Rektor Catarina Molin, 0300-83 53 06

Enhetschef Karin Hyensjö, 0300-83 53 05Logga in och ansök Tillbaka