Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Team åk 4-5 på Hålabäcksskolan söker lärare i matematik och NO

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Hålabäcksskolan planerar framtid; bygger om och tänker nytt.

Om Hålabäcksskolan

Hålabäcksskolan erbjuder redan idag en nytänkande och kreativ lärmiljö för såväl elever som personal. Vi är en 4-9 skola där en tredjedel av våra cirka 320 elever har sökt sig hit från andra delar av Kungsbacka kommun. Det centrala läget bjuder tillgång till bland annat kulturhuset Fyren, kommunens idrottsanläggningar men även natur inpå knutarna. Skolan genomsyras av ett välkomnande klimat; vi ser varandra, vi hälsar på varandra, vi gör det där lilla extra för skolan och för varandra. 

Just nu håller vi på att avsluta en omfattande ombyggnation med upprustning av skolans lokaler. Arbetet kommer att vara helt klart i september 2020. Vi utvecklar våra arbetssätt tillsammans i en ny och kreativ miljö.

Rollen som lärare hos oss

På Hålabäcksskolan arbetar du tillsammans med lärarkollegor och övrig personal. I Team årskurs samspelar mentorer årskursvis. Du har även avsatt tid för samarbete med ämneskollegorna i Team ämne. Arbete tillsammans med elevhälsans personal och rektorerna är också en viktig del av uppdraget. Vår styrka ligger i det kollegiala och tvärprofessionella samarbetet.

Din profil

Du som söker har lärarlegitimation med behörighet i matematik och NO för undervisning i årskurs 4-6.

Som lärare är du tydlig i din kommunikation och du är skicklig på att samspela med andra. Du skapar hållbara relationer som bygger på ömsesidig respekt. Ditt sätt att leda skapar engagemang och delaktighet. Du arbetar utifrån att det är våra elever och vet att en god måluppfyllelse förutsätter ett effektivt samarbete.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80% ferietjänst med tillträde 5 oktober eller enligt överenskommelse.
 
Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast söndagen den 5 augusti 2020.

Rektorerna har semester fram till 3 augusti och kan därför inte svara innan dess.

Om oss på förvaltningen Förskola och Grundskola

Vårt mål på förvaltningen Förskola och Grundskola är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
5 oktober 2020

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
80%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/384


Publicerat
2020-06-29

Sista ansökningsdag
2020-08-05


Kontakt

Jerry Spekal, 0300- 83 45 60

Eva Ring, 0300- 83 45 55Logga in och ansök Tillbaka