Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker ledsagare/avlösare som kan teckenspråk

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du en person som trivs med fart och fläkt, är ansvarsfull och lösningsorienterad?

Då har du nu möjlighet att göra något värdefullt, som skapar arbetsglädje och känns meningsfullt på riktigt.

Rollen som ledsagare/avlösare hos oss

I denna roll kommer du att ge en personlig service utifrån individuella behov, i syfte att skapa glädje, stimulans och meningsfullhet.

I detta uppdrag kommer du att stötta en 14-årig pojke med syn- och hörselnedsättning. Detta är en positiv och livsglad person, som gärna ser sin framtida avlösare/ledsagare som kompis att dela roliga äventyr med. Du kommer tillsammans med honom att vara aktiv och dela intresset för bollsporter. Du kommer också att vistas mycket utomhus, åka på cykelturer eller hoppa på familjens studsmatta.

Din profil

Då pojkens förstaspråk är teckenspråk söker vi dig som kan teckenspråk flytande eller har grundkunskaper i tecken som stöd och ett intresse av att lära dig mer. Vi lägger självklart stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du har tidigare erfarenhet av ledsagning/ avlösning är detta meriterande. Likaså om du har erfarenhet av personlig assistans eller annan liknande roll.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning på deltid. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Uppdraget är kombinerad ledsagning och avlösning i hemmet om c:a 20-30 timmar/månad. Vissa pass är fasta utifrån aktiviteter och vissa är flexibla. Idag är det handbollsträning och bad fasta dagar varje vecka (torsdag eftermiddag och lördag förmiddag). I övrigt finns flexibilitet i schemat att anpassa utifrån dina och familjens önskemål.

Intresserad?

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 9 augusti.

Observera att du genom din ansökan godkänner du att vi begär utdrag ur belastningsregistret om du blir en av de som är aktuella för uppdraget.

Om oss på förvaltningen för Individ & Familjeomsorg

Verksamhetsidé: "Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet."

Vi på förvaltningen för Individ och Familjeomsorg i Kungsbacka ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vårt uppdrag är att erbjuda lättillgänglig hjälp som skapar trygghet och främjar självständighet utifrån individens unika villkor. Vi gör utredningar, behandlar, genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för ensamkommande barn och ungdomar och för personer med funktionsnedsättning har vi boenden, daglig verksamhet och personlig assistans. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. På förvaltningen arbetar cirka 800 medarbetare.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/392


Publicerat
2020-06-11

Sista ansökningsdag
2020-08-09


Kontakt

Enhetschef Ellinor Lind, 0300- 83 46 27Logga in och ansök Tillbaka