Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Chef till Myndighet & Stöd i Kungsbacka Kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Här ges nu en unik möjlighet till dig som vill, vågar och kan jobba med likvärdighet och rättssäkerhet inom Förskola & Grundskola. Varmt välkommen till oss!

Rollen som chef för Myndighet & Stöd hos oss

Myndighet & Stöd är centralt placerad i förvaltningen Förskola & Grundskola och syftet med enhetens arbete är att skapa en rättssäker, ändamålsenlig och effektiv myndighet. Myndighet & Stöd hanterar frågor kopplat till juridik, myndighetsutövning, elevhälsa, förskoleadministration och systemförvaltning. 

Som chef har du ett övergripande ansvar för ledarskap, medarbetarskap, ekonomi, kvalitet och verksamhetsutveckling. Du rapporterar direkt till förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Du håller samman verksamhetens medarbetare, coachar och utvecklar varje medarbetares förmåga att både samarbeta och agera självständigt inom det egna ansvarsområdet. Du samarbetar med övriga av kommunens verksamheter och omvärldsbevakar för framtida strategiska ställningstaganden. Du är också kommunikationsansvarig för verksamheten såväl internt som externt.  Du arbetar utifrån kommunens styrmodell med fokus på utvecklingen mot Ett Kungsbacka och Kungsbackas arbetsplatskultur.

Din profil

Som ledare inspirerar du dina medarbetare till att vilja, våga och kunna utveckla sina egna förmågor och får dem att ta ansvar för att utveckla verksamheten tillsammans i rätt riktning. Du välkomnar nya sätt att arbeta och har modet att pröva nya vägar. Du är ärlig och tydlig när du ger feedback och vågar gå in i dialog där du agerar på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du ansvar för verksamheten i både med- och motgång, sätter invånaren i fokus samt tar ansvar för din och gruppens leverans och arbetsmiljö.

Som person är du strategisk och kan omsätta förändringar i omvärlden till förändringar i praktiken. Du har god samarbetsförmåga och kan bygga tillitsfulla relationer som skapar entusiasm och arbetsglädje.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi ser att du har högskoleexamen med relevant inriktning för området och goda kunskaper inom den lagstiftning som styr verksamhetsområdet. Du har erfarenhet av ledande befattning med medarbetaransvar och har även arbetat i en politiskt styrd organisation. Dessutom har du mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Om din ledande roll varit kopplad till offentlig sektor är detta meriterande. 

Vårt erbjudande och övrig information

Gott ledarskap är viktigt för oss i Kungsbacka kommun. Därför får alla våra chefer gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”, UL. Utöver det har vi ett gemensamt introduktionsprogram för våra chefer för att du ska känna dig väl förberedd på uppdraget. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida, https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sahar-ar-det-attjobba-hos-oss/

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan, vilket innebär att du inte skall bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna används som del i urval.

Verkar det intressant?

Kul! Ansök senast söndagen den 16/8-20 så återkommer vi till dig.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/401


Publicerat
2020-06-24

Sista ansökningsdag
2020-08-16


Kontakt

Maria Andersson, förvaltningschef, 0300-836616Logga in och ansök Tillbaka