Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Anslutningsingenjör

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta Kungsbacka och skapa skickliga anslutningslösningar inom VA.

Din arbetsplats är nyrenoverad för ett aktivitetsbaserat arbetssätt och finns med cirka två minuters promenadavstånd från Kungsbacka resecentrum. Här finns också gott om kulturutbud och lunchrestauranger. Varmt välkommen till oss!

Rollen som anslutningsingenjör hos oss

I denna roll hanterar du alla frågor som rör fastigheters anslutningar till våra kommunala VA-ledningsnät, vilka frågor berörs av såväl teknisk, som juridisk och ekonomisk karaktär inom VA. Du förväntas att vara sakkunnig när det gäller VA-taxor och VA-tjänstlagen, då kvalitetssäkring av fakturering samt utveckling av arbetet med anslutningsfrågor och VA-taxa ingår i uppdraget.

Vidare hanterar du anslutningsärenden, beräknar anläggningsavgifter, upprättar underlag för kundavtal samt informerar blivande kunder.

Dina kontaktytor är flera både internt och externt, dock främst med driftpersonal och medborgare. Till din hjälp har du flera kompetenta kollegor inom området och du samarbetar närmast med ytterligare en anslutningsingenjör.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och samarbetsvillig. Du tar initiativ och uppnår resultat. Vi tror att du är en god kommunikatör i svenska, både muntligt och skriftligt. I uppdraget gör du olika hänsynstaganden av information, vilket kräver att du förstår hur dina ageranden påverkar beslutets helhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Naturligtvis är du positivt inställd till IT-verktyg och känner dig trygg med att använda digitala arbetsredskap.

Vi söker dig som har en avslutad adekvat eftergymnasial utbildning inom området, alternativt gedigen erfarenhet inom VA. Det är meriterande om du har rörtekniska arbetserfarenheter och/ eller har arbetat med tekniska anslutningar.

Mer om oss på Kundstöd & Utredning

Tjänsten som anslutningsingenjör är placerad på enheten Kundstöd och Utredning. Här har vi ett samlat grepp om kundstöd, anslutnings- och utvecklingsfrågor inom VA. Enheten ansvarar för ett internt stöd inom kartor och verksamhetssystem för VA-verksamheten. Här arbetar olika specialister, så som kart-, anslutnings-, miljö- och VA-ingenjörer, administratörer samt systemförvaltare.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Intervjuer är planerade under vecka 33 och vecka 34. Vi erbjuder både fysiska och digitala möten. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2 augusti 2020.

Om oss på förvaltningen för Teknik

Idag arbetar cirka 220 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Förvaltningen ansvarar bland annat för gator, gång och cykelvägar med tillhörande, gatubelysning, allmänna platser och parker, vatten/ avlopp, återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Kort sagt: vi gör vardagen lite enklare för kommunens invånare!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/407


Publicerat
2020-06-24

Sista ansökningsdag
2020-08-02


Kontakt

Enhetschef Emanuel Forsell, 0300- 83 41 29

Rekryterare Anna Winsenius, 0300- 83 71 14Logga in och ansök Tillbaka