Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Personlig assistans söker medarbetare som vill, vågar och kan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som personlig assistent hos oss

Vi finns till för dom som behöver stöd i vardagen. Detta kan innebära allt ifrån dagliga rutiner med dusch och toalettbesök, till att komma iväg på dagliga aktiviteter och annat som sker i, och utanför hemmet. Därför erbjuder vi inskolning och utbildning hos våra brukare. Läs gärna mer om jobbet som personlig assistent i Kungsbacka kommun.

För att trivas hos oss krävs det att du är flexibel, då ingen dag är den andra lik. Vi tror också att du är en lagspelare som tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kluriga lösningar till resten av arbetslaget.

Rollen som personlig assistent är rolig och varierande. Samtidigt sätter det också stora krav på dig och din förmåga att möta brukaren i olika situationer i vardagen.

Därför erbjuder vi regelbunden handledning och stöttning från metodutvecklare, dina kollegor samt enhetschef. Det finns stora möjligheter att tänka nytt kring det som rör dig och dina kollegor i det dagliga arbetet.

Din profil

Vi söker en manlig assistent som är ansvarsfull och flexibel. Du skall vara lugn och lyhörd för brukarens behov. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att följa gemensamt framtagna rutiner i enlighet med våra metoder. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. 

Vi söker främst dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik, men vi välkomnar även dig med annan bakgrund. Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen men inget krav. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete och vana av dokumentation, samt om du har erfarenhet av Lågaffektivt bemötande. Krav är att du har körkort och även tillgång till egen bil.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om oss på Personlig assistans

Läs gärna mer om jobbet som personlig assistent i Kungsbacka kommun, här.

"Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet."

”Det känns bra i magen efter ett arbetspass. Jag är nöjd med mig själv och känner att jag har gjort något bra för någon annan. Jag känner för det mesta ingen stress, utan känner att jag får jobba färdigt.”

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse (önskad sysselsättningsgrad kan diskuteras).  

Vi har tjänster där arbetspassen är förlagda på dag, kväll och helg med tjänstgöring varannan helg. Det kan även förekomma nattarbete vid behov.

Intresserad?

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 10 augusti.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/432


Publicerat
2020-06-23

Sista ansökningsdag
2020-08-10


Kontakt

Enhetschef Cecilia Holmgren, 0300- 83 46 31Logga in och ansök Tillbaka