Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Slöjdlärare på 20-40% sökes till Kungsbackas minsta skola, Gällingeskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du tillsammans med oss bidra till en arbetsplatskultur, där inre motivation tar oss till nya idéer och mål? Tror du, liksom vi, att en god kultur inte kan skapas en gång för alla, utan måste skapas varje dag? Vill du också välkomna gränsöverskridande diskussioner, som gynnar nya tankeflöden, attityder och beteenden?

Vad kommer du att få göra i uppdraget som slöjdlärare på Gällingeskolan?

Du kommer i denna roll att skapa förutsättningar för elever att lära och utvecklas utifrån egna förutsättningar. Du kommer självständigt att planera, genomföra, utvärdera och utveckla slöjdundervisningen.

Kommande läsår 20/21 är behovet 20% av slöjdämnet (antingen en del per termin eller i samverkan mellan trä och textil) och övriga 20% får vi ha ett samtal om hur uppdraget kan se ut beroende på vem du är och vilken behörighet du har. 

Läsåret 21/22 ökar behovet av mer procent beroende på att antal elever som ska ha undervisning i slöjd ökar. Därav är tjänsten på 20-40%.

Finns även möjlighet i det att öka tjänstegraden i mer procent beroende på behörighet och erfarenhet.

Din profil

Vi söker ambassadörer och kulturbärare som vill, vågar och kan bidra med goda initiativ och handlingskraft i syfte att göra skillnad för våra unga medborgare. Vi söker yrkesstolta kollegor, som ser positivt till kollegialt lärande och kompetensutveckling. Du kommer till Gällingeskolan, inte bara för att jobba, utan på grund av ditt engagemang i våra elever och i ditt dela-mera sätt, som stärker allas medledarskap.

Du har behörighet i slöjd. För oss är din inställning viktig och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Gällingeskolan

Vi är Kungsbacka kommuns minsta skolenhet och ligger söder om Kungsbacka med en härlig utemiljö, där möjligheter att utöva utomhuspedagogik är en glädje! På skolan går elever från förskoleklass till årskurs fem. Hos oss är relationerna nära och dela-kulturen god. Vi har stora, fina ljusa lokaler och egna gymnastik- och slöjdsalar.

Stort antal av eleverna är inskrivna på fritidshemmen på skolan.

Alla som arbetar på Gällingeskolan, oberoende yrkesroll, träder in i en huvudroll då kollegiet är ett mindre sammanhang och alla behöver bidra på bästa sätt. Vi arbetar med förhållningssätt ” Olika är normen ”, vilket syftar till att skapa inkluderande lärmiljöer. Alla elever ska få goda förutsättningar att utvecklas utifrån den egna bakgrunden. Vi på Gällingeskolan hoppas att skolmiljön och skolresultaten kommer att lyfta, som en effekt av ett inkluderande förhållningssätt. 

Vi arbetar med ledarskapet i klassrummet där man själv tittar på sitt förhållningssätt och rutiner som utvecklas efter behov. Vi arbetar också med att utveckla den psykosociala, pedagogiska och fysiska lärmiljön i alla verksamheterna. 

Vi är med i ett projekt som handlar om att förstå organet hjärnan och vad den behöver för att må bra. Det är en central satsning som vi fått möjligheten att delta i. Den kommer att fortgå under hela läsåret 20/21 Satsningen är utifrån att alla elever ska få möjligheten att förstå att de äger sin egna lärande och få kunskap om vad dem och deras hjärna behöver för att nå dit dom vill.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 10 augusti eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 3 augusti.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
10 augusti 2020.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/433


Publicerat
2020-06-23

Sista ansökningsdag
2020-08-03


Kontakt

Rektor Maria Sjöström, 0300-83 53 45Logga in och ansök Tillbaka