Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vill du studiehandleda i bulgariska eller engelska?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Hos oss får du en omtänksam arbetsgivare, ett stimulerande uppdrag, en coachande chef och en tidsbegränsad anställning. Varmt välkommen till oss!

Rollen som modersmålslärare

Oavsett ålder är ett rikt och varierat språk betydelsefullt för att kunna förstå och delta i ett samhälle där kulturer, livsåskådningar, generationer och språk möts. Nu behöver vi utöka vår verksamhet med fler duktiga modersmålslärare som trivs med människor och pedagogik.

I dessa två tjänster ingår huvudsakligen studiehandledning. Detta innebär att du ger flerspråkiga elever stöd i sina studier och agerar språkbrygga mellan skolan och eleven. Du kommer att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet både självständigt och i arbetslag.

Tjänsten i bulgariska 20% är förlagd till Kollaskolan.

Tjänsten i engelska 50% är förlagd till Särö skola. 

I centrala Kungsbacka finns vår enhet Flerspråkigt lärande och här finns arbets- och mötesplatser för alla våra modersmålslärare. Du erbjuds stöd av våra förstelärare och IKT-pedagog. Du förväntas att samarbeta med lärare på de skolor där du kommer att studiehandleda.

Din profil

Vi söker dig som är behörig lärare eller har motsvarande dokumenterad pedagogisk högskoleutbildning. Vi utgår från att du har bulgariska/engelska som modersmål och då kan tala, läsa och skriva ditt modersmål helt flytande. Utöver detta behärskar du även det svenska språket i tal och skrift. För att klara uppdraget är det viktigt att du har kunskaper om det svenska skolsystemet och våra styrdokument. Goda datorkunskaper krävs. 

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara ansvarsfull och strukturerad till din läggning, vara kommunikativ och ha lätt för att samarbeta med kollegor. Du har stor personlig mognad, är lyhörd och kan förhålla dig professionellt till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du tycker om att ta in ny kunskap och dela med dig av din egen. Du har modet att söka den information du behöver samt att ta egna initiativ.

Om oss på enheten för Flerspråkigt lärande

Enheten Flerspråkigt lärande är för närvarande ett 70-tal modersmålslärare i drygt 35 olika språk. Vår verksamhet omfattar cirka 1000 barn och elever från förskolan upp till gymnasiet.

På vår enhet jobbar vi med flera verksamhetsområden för att kunna erbjuda stöd till barn och elever i alla åldrar.
Över läsåret använder vi oss av kollegialt lärande för att sprida våra kunskaper.

Vi erbjuder

  • En visstidsanställning i bulgariska på deltid (20%) med start enligt överenskommelse och fram till den 15 juni 2021
  • En visstidsanställning i engelska på deltid (50%) med start enligt överenskommelse och fram till den 18 december 2020.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 6 augusti.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
20-50%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/436


Publicerat
2020-06-24

Sista ansökningsdag
2020-08-06


Kontakt

Enhetschef Hanna Askelund, 0300- 83 71 41

Enhetschef Linda Stein, 0300- 837142Logga in och ansök Tillbaka