Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Söker du ny utmaning som förskollärare – välkommen till Måå förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och bidra till en förskola som är rolig, trygg och lärorik för alla barn? Då kan du vara den vi söker.

Rollen som förskollärare hos oss

Som förskollärare tar du ansvar för utbildningen. Tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför, utvärderar och analyserar du undervisningen för god kvalité och hög måluppfyllelse.

För oss är det viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ, är lyhörd för alla barn, har ett stort engagemang och ett prestigelöst ledarskap.

Ditt arbetssätt ska präglas av reflektion av den egna praktiken och vikten av systematiskt kvalitetsarbete som verktyg för att synliggöra barns och pedagogers lärande.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som kan, vågar och vill driva utvecklingsarbete. Du ska förmågan att utveckla och skapa olika typer av lärmiljöer, både inom- och utomhus. Du har barnet i fokus under hela dagen och ser hållbar utveckling som ett naturligt förhållningssätt.

Ditt förhållningssätt ska vara flexibelt utifrån barns behov, utveckling och intresse. Du är uppdragsmedveten, insatt i läroplanen och har förmågan att driva målstyrda processer. Erfarenhet och kunskap inom relationell pedagogik är meriterande.

Du tar ansvar för att skapa goda relationer och har ett medvetet förhållningssätt mot barn, kollegor och vårdnadshavare. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och vi ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Vi ser även att du kan arbeta självständigt, vågar ta initiativ, bidrar med din närvaro och trygghet samtidigt som du är flexibel för andras tankar och idéer.

Du är en person som arbetar för att inkludera alla på förskolan, för att skapa en god utbildning i en trygg lärmiljö.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Här växer framtiden!

Måå förskola ligger i Fjärås centrum. Här arbetar 12 engagerade pedagoger med barnens bästa i fokus. Utveckling av vår förskola gör vi TILLSAMMANS!

Alla som kommer till vår förskola ska känna sig välkomna. Vi är måna om att alla ska känna trygghet, bli respekterade samt lyssnade på. Barnen ska vara delaktiga och ha inflytande över sin egen utbildning. Glädje, positivt tänk och ett prestigelöst förhållningssätt är viktigt för oss.

Förskolan har fyra avdelningar som organiserats i lärgrupper, med färre barn i varje grupp. Lärmiljöerna anpassas utifrån barns behov och intresse där pedagogerna är medforskare och utmanar barnen för att få verktyg att möta framtiden. Hos oss ska alla få uppleva den tillfredsställelse och glädje det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och alla ska få vara en tillgång i gruppen.

Ett barnhälsoteam bestående av specialpedagog, psykolog och rektor är kopplat till förskolan för att bidra till utveckling, ökad kvalitet och likvärdighet i utbildningen, tillsammans med pedagogerna.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med start 31 augusti. Arbetstiden är förlagd inom förskolans öppettider 06:00 – 18:00.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-08-09. Urval och intervjuer sker löpande. 

Observera att rekryterande chef inte kommer att kunna svara på telefon eller ta tag i ansökningarna förrän hon är tillbaka från semestern vecka 32.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
31 augusti

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/449


Publicerat
2020-06-30

Sista ansökningsdag
2020-08-09


Kontakt

Lena Emilsson, 0300-83 53 43 Inte tillgänglig förrän vecka 32.Logga in och ansök Tillbaka