Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärlingskoordinator sökes till Elof Lindälvs gymnasium

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som lärlingskoordinator hos oss

Vi söker nu en lärlingskoordinator till vår lärlingsutbildning på Elof Lindälvs gymnasium. Lärlingsutbildningen handlar om att tillsammans med ett företag i någon yrkesbransch lära ut de kunskaper som behövs för att arbeta som tex målare eller snickare.

Ditt arbete kommer innebära att vara en länk mellan företagen som vi samarbetar med och skolan. Du kommer att möta våra samarbetsparter på elevernas arbetsplatser under utbildningstiden samt skapa nya samarbetspartners.

Din profil

Du behöver vara väl insatt i skolans uppdrag samt ha goda administrativa och ekonomiska förmågor. Som person är du utåtriktad och har hög social kompetens. Har du en pedagogisk erfarenhet är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Elof Lindälvs gymnasium är beläget centralt i Kungsbacka med 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum och nära till populära lunchrestauranger samt shoppingcenter. Skolan har omkring 1400 elever och här finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram. Vår verksamhet är indelad i fem skolenheter med en verksamhetschef som har ett övergripande ansvar och en
rektor som ansvarar för respektive skolenhet. Alla lärare ingår i lärararbetslag formade runt de olika programmen. Läs gärna mer om oss här!

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid, ca 50%, med tillträde i augusti eller efter överenskommelse.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 15 augusti.
Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Ca 50%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/456


Publicerat
2020-07-02

Sista ansökningsdag
2020-08-15


Kontakt

Rektor Bonny Wernersson, 0300- 83 35 11Logga in och ansök Tillbaka