Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Gymnasiechef till Kungsbacka Kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

När vi på Gymnasium & Arbetsmarknad diskuterade vad vi önskar oss av den nya gymnasiechefen blev nyckelordet ”tillsammans”.

Rollen som gymnasiechef hos oss

Tillsammans är oerhört viktigt i alla sammanhang där gymnasiechefen verkar. Gymnasium & Arbetsmarknad är en del av helheten Kungsbacka och vår gymnasiechef måste både gilla att arbeta tillsammans med andra förvaltningar och vara skicklig på det eftersom ett Kungsbacka är en framgångsfaktor för alla vi är till för.

Gymnasiet är en del i Gymnasium & Arbetsmarknad. Det finns en röd tråd mellan alla våra verksamheter. Den innebär att alla de vi är till för ska ges möjligheter att äga sin egen framtid. Vår gymnasiechef måste alltid göra sitt yttersta för ett Gymnasium & Arbetsmarknad och tycka om och initiera samarbeten mellan alla våra verksamheter och leda arbetet på ett sådant sätt att samarbetet tar oss framåt tillsammans. Vår gymnasiechef agerar för helheten och gymnasiets plats i den och bidrar fullt ut som en mycket värdefull kugge i förvaltningsledningen.

Kungsbacka har tre kommunala gymnasieskolor, men ett gymnasium med en gemensam ledningsgrupp som gymnasiechefen leder. Ledningsgruppen tar tillsammans ansvar för helheten och vår gymnasiechef måste se det som självklart och alltid säkra det före enskilda intressen. Gymnasiechefen ska värna partnerskapet i ledningsgruppen och kraften i att den består av både chefer och strategiska ledare. Vår gymnasiechef måste tro på, driva, prioritera och värdesätta det utvecklingsarbete som gör att ledningsgruppen och personalen alltid har ett gymnasium för ögonen.

Din profil

Vi söker en ledare som inspirerar och sprider arbetsglädje, bygger goda relationer och skapar möjligheter för andra att göra det också. Vår gymnasiechef vet att tillit till varandra är helt avgörande för att lyckas. Det är helt självklart för vår nya gymnasiechef att de bästa resultaten kommer av att arbeta tillsammans på riktigt. Det utvecklande ledarskapet är vår nya gymnasiechefs ledstjärna och det som också genomsyrar vardagsarbetet, i det stora och i det lilla. Det gör att gymnasiechefen med tillit och goda relationer som grund har höga krav och förväntningar på sig själv och andra och fokuserar på att ständigt förbättra leveransen till de vi är till för.

Mycket arbete är gjort när det gäller strategier och systematik de senaste åren och i mångt och mycket lyckas Gymnasium & Arbetsmarknad väl i sitt uppdrag. Du måste ha en pedagogisk vision, brinna för utvecklingsarbete och vara modig, för vi ska bli lite bättre varje dag och ibland ta stora kliv. Du bör inte främst vara intresserad av att vända upp och ner på världen eller städa upp i kaos, för så ser inte riktigt vår verklighet ut.  Här har vi en fantastisk verksamhet och en god strategi framåt och vi behöver dig för att lyckas än bättre.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna utmaning i grunden har en relevant högskoleutbildning, erfarenhet av arbete som chef inom utbildningssektorn, samt erfarenhet av att leda chefer i utvecklingsarbete.

Har du dessutom erfarenhet av arbete inom gymnasieskolan, genomförd statlig rektorsutbildning och erfarenhet av att vara chef över chef är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Vårt erbjudande

För rätt person väntar nu ett riktigt roligt, varierande och utmanande uppdrag tillsammans med alla våra skickliga medarbetare. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse och ser fram emot din ansökan senast söndagen den 16/8-20

Varmt välkommen att söka genom att klicka på länken här

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/465


Publicerat
2020-07-17

Sista ansökningsdag
2020-08-16


Kontakt

Cynthia Runefjärd, förvaltningschef, 0300-83 41 50Tillbaka