Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Utvecklingsledare, vikarat

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Nu söker vi en vikarierande utvecklingsledare med inriktning pedagogisk utveckling. Vi erbjuder en spännande tjänst där du får arbeta med utveckling och förändring inom utbildnings- och arbetsmarknadsverksamhet. Drivs du av att arbeta med människor och processer så är det här jobbet för dig.

Rollen som utvecklingsledare hos oss

Som utvecklingsledare på förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad arbetar du med fokus på våra målgrupper elever, studerande, arbetssökande, försörjningsstödstagare och nyanlända. Utvecklingsledarens roll är att stärka organisationens egen utvecklingskraft. I praktiken innebär det att utvecklingsledaren kopplas på där resursen behövs i verksamheten. Du jobbar främst tillsammans med verksamhetschefer, enhetschefer och rektorer som önskar extra utvecklingskraft inom t.ex. arbetslagsutveckling, grupputveckling, utbildningsinsatser, omvärldsspaning, digitalisering, workshops och facilitering.

Du ingår i gymnasieverksamhetens ledningsgrupp och är förvaltningens representant vid olika interna och externa kontakter/nätverk

Din profil

Vi söker dig som:

Är nyfiken och lyhörd för människor och din omgivning. Kan prestigelöst samarbeta för att lösa den gemensamma uppgiften. Har förmågan att planera och prioritera arbetsuppgifter. Samt kan se helheten och fokusera på kärnfrågor med god kvalitet i leverans.

Du som söker har en högskoleexamen inom relevant område, såsom offentlig förvaltning, pedagogik, kommunikation, IT eller HR alternativt har du utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du erfarenhet och är trygg i att initiera och leda projekt, verksamhetsutveckling, processer och nätverk. För att kunna förstå våra verksamheter ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba inom något eller några av de verksamhetsfält som ingår i Gymnasium & Arbetsmarknad samt av att arbeta inom/med näringslivet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer om oss på Verksamhetsstöd & Utveckling

Inom förvaltningen finns ett antal verksamheter, däribland verksamheten för Verksamhetsstöd & Utveckling. Här samlar vi en bred kompetens av specialister inom bland annat områdena HR, ekonomi, kvalitet, verksamhetsstyrning, kommunikation, nämndsekretariat, administration, digitalisering och utveckling. Verksamheten har i uppgift att skapa samsyn och ett helhetsgrepp kring förvaltningens stöd, styr – och utvecklingsprocess för att underlätta kärnverksamhetens måluppfyllelse. Gruppen består av ca 20 medarbetare med olika professioner.

Vi erbjuder och övrig information

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning på heltid med tillträde 1 september. Anställningen pågår t.o.m. 31 december 2020.

Då tjänsten behöver tillsättas omgående kan intervjuer komma att ske löpande under rekryteringsperioden. Vi erbjuder både digitala och fysiska möten. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www. kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 17 augusti 2020.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
1 september.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/476


Publicerat
2020-07-21

Sista ansökningsdag
2020-08-17


Kontakt

Verksamhetschef Lotta Nord, 0300- 83 48 63Logga in och ansök Tillbaka