Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare till årskurs 1-3 på Åsaskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och inspirera våra unga till att känna glädje, lära sig nya saker och utvecklas till demokratiska medborgare?

Vill du jobba på en väl fungerande arbetsplats med härliga kollegor och en skolledning som är engagerad för skolans bästa? Då är du välkommen till Åsaskolan!  Detta är en kreativ plats för lärande där du får utmanas tillsammans med ett engagerat kollegium som är lite utöver det vanliga.

Rollen som lärare hos oss

Du kommer att arbeta som lärare i årskurs 1 och följa eleverna till och med årskurs 3. Personalen arbetar i arbetslag, som består av ca 7–8 pedagoger och tillsammans ansvar arbetslagen för en åldersgrupp elever. Tillsammans med kollegorna delar du på ansvar och undervisningen. I din lärarroll kommer det finnas tid för kollegialt lärande och att tillsammans med närmaste kollegor planera, genomföra, analysera och utvärdera den pedagogiska undervisningen, för en stimulerande lärmiljö.

Din profil

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för att undervisa i årskurs 1-3.

Som person är du lugn, trygg och flexibel i ditt sätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du skapar goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare och värdesätter ett gott arbetsklimat tillsammans med kollegorna. Du har lätt för att organisera ditt arbete, jobba mot uppsatta mål och har god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss på Åsaskolan

Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort med en närhet till havet. Åsaskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever. Skolan leds av tre rektorer som har ett nära samarbete för att utveckla skolan på bästa sätt. Det ligger en busshållplats alldeles utanför skolan, vilket ger goda kommunikationer och närhet till Kungsbacka centralort. Vi arbetar i årskursvisa arbetslag med täta samarbeten, både elever och pedagoger. Vill du veta mer om det interna arbetet på skola är du välkommen att besöka vår blogg, http://portalenasa.se/.

Åsaskolan är en väl fungerande skola med planer, strukturer och kollegiala sammanhang. Just nu har skolan ett pågående arbete som heter ”Ett växande tankesätt”. Projektet ger fina möjligheter att kollegialt lära mer om vilka handlingar i undervisningen som främjar elevernas motivation, vad som blir ett framgångsrikt ledarskap i klassrummet och hur det relationella perspektivet hjälper till i arbetet mot målen. Det finns en väl fungerande elevhälsa som tillsammans med dig arbetar både främjande och förebyggande.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två tillsvidare anställningar på heltid med start omgående.

Intresserad?

Kul! Hjärtligt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 16 augusti 2020, så hör vi av oss. 

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
snarast

Löneform
individuell

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/482


Publicerat
2020-07-30

Sista ansökningsdag
2020-08-16


Kontakt

Maria Franzén, från och med vecka 33, 0300- 83 68 06Logga in och ansök Tillbaka