Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Fritidspedagog till gymnasiesärskolan på Aranäsgymnasiet

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Bor du söder om, norr om eller mitt i Kungsbacka? Till oss är det enkelt att pendla. Vi finns med cirka 10 minuters promenadavstånd från Kungsbacka resecentrum. Vi har närhet till kulturutbud, promenadstråk och shoppingcenter.

Hos oss jobbar vi med vår arbetsplatskultur utifrån fyra hörnstenar; Vi levererar, Vi välkomnar, Vi samarbetar och Vi tänker nytt.

Vill du vara med och utveckla korttidsverksamheten för skolungdomar över 12 år? Är du fritidspedagog, förskollärare eller lärare för yngre år så är du välkommen att söka.

Rollen som fritidspedagog hos oss

Nu söker vi en engagerad och positiv fritidspedagog eller liknande till gymnasiesärskolan på Aranäsgymnasiet. Du arbetar tillsammans med övrig personal för att öka alla elevers trivsel och känsla av skoltillhörighet och medinflytande. Du håller kontakten med elever som kan ha svårt att komma till skolan och motiverar elever till att vara kvar. Du är en del av arbetet att göra raster och luncher mer meningsfulla och hanterbara för de elever som har behov av detta. Under en del av din dag arbetar du som resurspedagog på lektioner. Du blir en del av ett tvärprofessionellt team på Introduktionsprogrammen och kommer samarbeta med lärare, socialpedagog, specialpedagog och övrig elevhälsa.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog, förskollärare eller lärare yngre år. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa på särskolan/gymnasiesärskolan.

Du kommer till jobbet på grund av ditt pedagogiska engagemang, som bidrar till en dela-mera attityd. Du är inlyssnande, initiativtagande och lyhörd för din omgivning. Du har förmåga att anpassa undervisningen efter elevers olika behov. Självklart ser du laget före jaget.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Aranäsgymnasiet är en kommunal gymnasieskola som ligger i Kungsbacka centrum med ca tio minuters gångväg från buss- och järnvägsstationen. På skolan har vi ett tiotal gymnasieprogram samt gymnasiesärskolans individuella program som tillhör enhet 1 tillsammans med naturvetenskapliga programmet och vård och omsorgsprogrammet. På det individuella programmet tar vi tillvara på individens speciella talanger och kunskaper. Vi utbildar självklart utifrån egna förutsättningar och ser olikheter som positivt! Vi har en estetisk profil, som genomsyrar verksamheten och vi jobbar tillsammans för att ge våra elever ett meningsfullt vuxenliv såväl i yrkeslivet, som på fritiden.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.
 
Hos oss har du möjlighet att påverka din arbetsmiljö och arbetstid, där vårt förhållningssätt är frihet under ansvar utifrån ett tillitsbaserat ledarskap från din chef.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här.

Intresserad?

Kul! Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan redan idag eller allra senast söndagen den 6 september 2020.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/483


Publicerat
2020-07-31

Sista ansökningsdag
2020-09-06


Kontakt

Elisabet Teghult Mayner, 0300- 83 33 40Logga in och ansök Tillbaka