Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Trafikplanerare till teknikförvaltningen

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och skapa förutsättningar för en hållbar utveckling? Vi söker en trafikplanerare som vill bidra och skapa framtidens hållbara infrastruktur.

Rollen som trafikplanerare hos oss

Som trafikplanerare arbetar du i tidiga skeden med kommunens infrastrukturprojekt. Med smarta och effektiva trafiklösningar förenklar du vardagen för kommunens invånare och utvecklar framtidens Kungsbacka.

Du utvecklar vägar, gator, kollektivtrafikstråk, gång- och cykelbanor. Cykelplanering är en viktig del i Kungsbackas arbete med trafik och du är en nyckelspelare i att få fler att resa hållbart (mobility management).

Trafikplaneraren samverkar med kommunledningskontoret och den strategiska planeringen. Du har även kontakt med nätverk och organisationer inom Sverige, till exempel Trafikverket, Region Halland och Göteborgsregionen.

Du arbetar i planärenden. En ny översiktsplan är på samråd och nu kommer fördjupningar till översiktsplanen (FÖP). I arbetet ingår också att ta fram förslag för effektivare flöden för ökad trafiksäkerhet och att svara på frågor från allmänheten.

Eftersom du kommer till en politiskt styrd organisation kommer du ibland bereda och presentera ärenden för nämnden. Du arbetar på enheten i ett team av trafikingenjörer, trafiksamordnare och landskapsarkitekter.

Din profil

Vi söker dig som tar initiativ, tycker om att samarbeta och är ansvarsfull. Du organiserar, planerar, sätter upp tidsramar och når resultat. Du kan prioritera om efter nya omständigheter och har förmåga att se ditt teknikområde i sitt sammanhang. Samhällsfrågor och hållbar utveckling engagerar dig. Självklart har du lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt, såväl i tal som i skrift. Du som söker tjänsten har:

  • en relevant avslutad högskoleutbildning, helst med inriktning mot samhällsbyggnad och trafik
  • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet av stadsplanering, trafiksäkerhetsarbete, vägutformning och trafik vana att arbeta i GIS. Meriterande är också att ha någon specialistkunskap inom arbetsfältet. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss på förvaltningen för Teknik 

På förvaltningen för Teknik arbetar drygt 200 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. I Tekniks ansvarsområde ingår planering, drift och utbyggnad av gator och gatubelysning, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt för det kommunala bredbandsnätet. Vi ansvarar också för trafik- och parkeringsfrågor, lokala trafikföreskrifter, trafiksäkerhetsarbeten och trygghetsfrågor.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Intresserad?

Kul! Då är du välkommen med din ansökan på svenska senast den 4 oktober 2020, så hör vi av oss till dig. Om du har några frågor som rör tjänsten får du gärna ringa mig,  Åsa Dykes, enhetschef för Planering Trafik & Utemiljö i Kungsbacka kommun, jag nås på telefon 0300-83 47 21.

Om oss på förvaltningen för Teknik

På förvaltningen för Teknik arbetar fler än 200 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. I Tekniks ansvarsområde ingår planering, drift och utbyggnad av gator och gatubelysning, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Vi ansvarar också för trafik- och parkeringsfrågor, lokala trafikföreskrifter, trafiksäkerhetsarbeten och trygghetsfrågor.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/551


Publicerat
2020-09-08

Sista ansökningsdag
2020-10-04


Kontakt

rekrytering@kungsbacka.se

Logga in och ansök Tillbaka